Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní komedie o hledání tatínka pro Honzíka a manžela pro jeho maminku... Námluvy přes inzerát bývají častým námětem pro komedie. Tak i v roce 1972 scenáristka Dagmar Novotná použila toto téma pro televizní komedii. Hana Kubešová (J. Štěpánková) je mladá vdova a maminka dvanáctiletého Honzíka (S. Pillman), který si moc přeje, aby se znovu vdala. Jenže maminka na seznamování nemá čas ani náladu, a tak se nakonec sám ujme akce: podá za ni inzerát a mamince se začnou představovat nápadníci… (Česká televize)

(více)

Recenze (26)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Malý Honzík hledá nového tatínka. Bez vědomí maminky podá inzerát a nápadníci se začnou hrnout do jejich bytu. Přichází v krátkých intervalech jeden za druhým. Co kus to originál, každý nápadník, toť jedna zároveň herecká legenda českého filmu. Pestrá plejáda hereckých es, každé má pár minut a využije je na maximum. Opravdu jsem se od srdce zasmál. Nic složitého, ale fungující dokonale.85% ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Rozvleklá komedie o svobodné matce, které její jedenáctiletý syn se svými spolužáky hledá partnera. Přirovnání k Takové normální rodince je docela na místě, když uvážíme, že polovina herců a jeden celý režisér jsou totožní. Stejné jsou i nedostatky, především nudná pomalost a předvídavost děje. Vystřihněte 15 minut (z celkových 52) a trochu zkultivujte scénář a tento přehled krátkých hereckých etud špičkových herců své doby bude dokonalý ()

Reklama

Roman Albach 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie z díly Jaroslava Dudka podtržená skvělými hereckými výkony v jakékoli z rolí. ... Jen scénce s Františkem Filipovským jsem se smál pár minut, a to trvala 30 sekund... "nashledanou pane Víte..... snad se na mě nezlobíte"... a nezapomenutelné finále Jany Štěpánkové s rychlým odhalením Eduarda Cupáka jako opatrného lakomce, to nemělo chybu! ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Vtipná televizní hra s podobným humorem (i obsazením) jako Taková normální rodinka. Jedenáctiletý syn Jany Štěpánkové podá bez jejího vědomí inzerát, aby jí našel nového partnera. Ze začátku se zdá, že to bude sentimentální rodinný příběh o životem těžce zkoušené vdově a dítěti bez otce, ale všechny obavy jsou pryč, když přicházejí jednotliví nápadníci. Každý z nich je skoro comicsově vyhraněná komická figurka a to obsazení! Defilé skvělých hercců i v úplně epizodních rolích. 80% ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Deti zorganizovali výbornú zoznamovaciu agentúru a celá plejáda českých hercov predviedla všemožné mužské charaktery, väčšinou absolútne nevhodné na zoznámenie. Najkratšia, asi päťsekundová rola Filipovského v kariére. –––– Tak dobrá, Honza, budeme hledat mužskýho. A když nějakýho obstojnýho najdem, tak ti slibuji... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama