Reklama

Reklama

Masakr na holčičím večírku

(neoficiální název)
  • USA The Slumber Party Massacre (více)
Trailer

Obsahy(1)

Osmnáctiletá Trish je sama doma, a tak se rozhodne pozvat holky na mejdan. Jedna z nich je nová a lepší než ostatní v basketu, takže ji tam holky logicky nechtějí, a než aby se nechala prosit, rozhodne se zůstat doma (což je náhodou hned přes ulici) se sestrou. Mezitím se ale uprchlý vrah pěti lidí rozhodne zúročit svojí náklonnost k vrtačkám a s jednou vyrazí přímo za holkami. A kdo jim pomůže než právě jejich vyvržená kamarádka... (ČSFD.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

hladass 

všechny recenze uživatele

Mladé, docelá pěkné herečky, které se nestydí odhalit podstatnou část svých těl, pár slušných zabití (i když nejde moc vidět, většina vražd se odehrává mimo kameru), pár vtípků, docela dobrá atmosféra a krátká stopáž, takže se divák nestihne moc nudit... To jsou pozitiva The Slumber Party Massacre... Co je na filmu hodně špatně, je dost nesympatický vrah, i když má vrtačku s dost velkým vrtákem (že by si něco kompenzoval?)... Myslím, že mu tvůrkyně mohla dát přes ksicht nějakou masku, dost by to pomohlo... Ale i tak to je docela povedený kousek, který se veze na úspěch Pátku 13, The Burning a dalších podobných slasherů... ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Tento filmek bych popsal jako raná léta slasheru. Snad nejstarší horor, který jsem zatím viděl, kde hrála důležitou roli nahota a atraktivita hlavních hrdinek - výjma typických exploi. Je pravda, že vrah byl trošku slabší, gore efekty tu nebyly prakticky žádné (ne že by mrtvol nebylo dost, ale kamera se jim prostě trochu zbaběle vyhýbala) a našlo by se i určitě plno dalších věcí, co by se daly vyčíst. Na druhou stranu, stopáž byla asi 75 minut a ostatní nedostatky přebyla krásná nahá těla (není nad rozhovorové scény v dámských sprchách), opravdu originální cool vražedná zbraň a konec. Sečteno podtrženo - já se vůbec nenudil a možná risknu i nějaký další díl. 65% ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Klasika - rodiče odjedou na víkend, takže holky rozjedou dámskou jízdu, do toho je samozřejmě přijdou týpci šmírovat, ale taky přijde masovej vrah (jmenuje se Russ Thorn :-) s vrtačkou. Vrah vypadá jako nasranej talián co běžně potkáte v létě u moře, celej je v džínovym a do toho filmu jakoby spíš nepatřil. Občas je srandovní, takže se docela minul účinkem, chtělo to nějaký omaskovaný individuum. Ale co. Takže tohle je hlavní zápor a na ostatních už tolik nesejde. Třeba nechtěně vtipný momenty jako je otevírání ledničky s mrtvou kamarádkou bez toho že si jí všimnou, bullet time, nebo poprava šneka. Naopak ale pár smrtí je v pohodě a krom pár prsou (na hezkých, ale jinak nijak zvlášť charismatických herečkách) uvidíte jak to třeba vypadá, když holka vezme do ruky mačetu. It takes a lotta love for a person to do this. ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Prototyp filmu, aké ma hrozne iritujú, no pri svojej láske k horroru sa ich sledovaniu bohužiaľ nevyhnem. Spoluscenáristka Beethovena nás 70 minút trápi nudnými babskými kecami a vraždy, ktoré im občas skočia do reči, bohužiaľ ubíja ich nenápaditosť (o smiešnom katovi ani nehovoriac). Posledná 7-minútovka je síce uchádzajúca (a tiež je jediným dôvodom, prečo som sa priklonil k tej vyhasínajúcej jednej hviezdičke), no nedáva zabudnúť na hodinu aj niečo ukrutnej nudy. Aj na "the first horror film written and directed by women" je to neuveriteľne špatné, a ak obitusovi vychádza hodně slušná záležitost, zrejme jednoducho nevie počítať. ;) ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Plusy: skromná minutáž, priamočiarosť (už v prvej minúte hlavná hrdinka vytasí svoje prednosti, v piatej prichádza prvá akcia vŕtačky a v 8. sa dievčatá sprchujú), skvelý záverečný súboj. Mínusy: necharizmatický otravný vrah (aspoň maskou mu bolo treba zakryť ten jeho hnusný ksicht), chýbajúca mytológia okolo vraha, nudná vata cca medzi 15. a 45. minútou. Priemerný dobový slasher. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (11)

  • Robin Stille v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Keď si Trish (Michelle Michaels) spomenie, že nechala zapnutý horák, vezme z neho kanvicu s kávou holými rukami, akoby ani nebola horúca. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Los Angeles a West Hollywood (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama