Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luke (Ed Harris) a Jackie (Susan Sarandon) se rozvedli jako rozumní lidé, bez žraločí asistence právníků a nedůstojných soudních tahanic. Přesto jejich dvě děti, roztomilý Ben a dospívající Anna, jen těžko snášejí otcovu novou sympatickou přítelkyni Isabel (Julia Roberts). Je mladá, je atraktivní, má zajímavé povolání módní fotografky, ale přes veškerou upřímně míněnou snahu zůstává v očích dětí především zlou macechou, která rozbila manželství rodičů. Jen velmi zvolna, po drobných krůčcích si Isabel získává důvěru a úctu dětí. Když pak Luke požádá Isabel o ruku, korunuje už tak komplikovanou situaci Jackie odhalením svého ponurého tajemství má nevyléčitelnou rakovinu. Umírá. Od této chvíle k sobě zcela rozdílné ženy opatrně hledají cestu a zodpovědná Jackie pomáhá bohémské Isabel zaujmout místo milující a milované matky jejích dvou dětí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Shaleman 

všechny recenze uživatele

Takový typicky americký podzimní film o hodnotách rodinných, přátelství, lásce k dětem a pochopení. Základní stavební kámen, který musí položit opuštěná matka do vztahu s novou přítelkyní svého ex, přítelkyně do vztahu dvou spratků co se neumějí chovat a tak dělají všechno to zlé na co jsme z podobných filmů zvyklý a dva spratci, kteří základy hodnot musí položit k nohám krásné přítelkyně (skutečně, v tomto filmu to Julii sluší jako nikdy před tím), která neumí vzít do rukou vařeku a tak všechno musí řešit rozumnou rozmluvou od srdíčka, jak už jsme taky tisíckrát viděli. Všechno zabaleno do krásného, téměř vánočního sentimentálního balíčku a obvázáno stuhou z patosu s velikou mašlí na vrcholku. Takže zatímco synátor ztrácí rodinné hodnoty hraním her na Facebooku, přítelkyně usychá kapesníkem přátelství slzičky na víčku, já otráveně čekám, jestli se to peklo nakonec nezmění a někdo neumře, protože jestli tenhle sentimentální kýč dopadne dobře, svět není spravedlivý... Sakra, ubírám hvězdičku. ()

mart93 

všechny recenze uživatele

Nedokážu říct jestli 2 nebo 3 hvězdy. Většinou nadhodnocuju ale teďku udělám vyjímku :) Perfektní herci a herecké výkony bohužel zasazené do jednoduchého filmu o těžkých věcech. Před koncem jsem to vypl protože už jsem ztratil chuť trpět jim ty dojemné scény. Už jsem jich měl za celej film pokrk a kýbl prostě přetekl. Já tohle prostě nehledám ale chápu že někteří se proto na filmy dívají tak těm věřím že jsou nadšení a nemám s tím problém. ()

Reklama

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nečekala, že by se mi tenhle film tolik líbil. Hlavně první polovina byla skvělá, ta druhá už trochu uvadla (proto těch 4*), ale i tak se jedná o kvalitní film. Julia Roberts zde byla naprosto skvělá a krásná - jako obvykle! Její postava Isabel mi byla hodně sympatická a vždycky, když se jí přihodila nějaká nehoda s dětmi, tak mi jí bylo líto, protože jsem věděla, že si to na ní Jackie vybije. A právě postava Jackie mi zde hodně vadila (v dobrém slova smyslu). Jackie mi nebyla vůbec sympatická, ačkoliv jsem chápala její postoj k celé věci, ale třeba ta věc s lístky na koncert - to byla opravdu podpásovka! Ed Harris zde mohl dostat trochu víc dramatického prostoru, přišlo mi, že by ve filmu vlastně ani nemusel být. Hodně mě taky potěšila přítomnost Jeny Malone a Liama Aikena, který zde byl ohromně roztomilý! ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

jedinečný a úchvatný film, který nenechá jedno oko suché. dechberoucí výkon susan sarandon, sympatický a uvěřitelný příběh, který není jen sladkou sentimentální kaší, ale obsahuje i pár dost hořkých kapek... v mých očích prostě fantastický snímek, i když pro někoho to může být jen další prvoplánovej doják. dávám 90% a ať třeba mě vezme čert, já jsem nadmíru spokojenej... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Opět jeden z filmů, který mě neuvěřitelně dojal a u kterého jsem nedokázala udržet slzy, je to rodinné drama plné sentimentálních scén, ale díky skvělým hereckým výkonům a krásné Julii Roberts a Susan Sarandon film za podívání stojí. I když je tam pár scén, které se mi zdáli příliš zdlouhavé a tím nudné, ale jinak hezký film, který vás chytne za srdce. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (4)

  • Režisérova dcera Eleanor Columbus se ve filmu na chvilku objevila jako holčička na hodině baletu. (HappySmile)
  • Film byl věnován vzpomínce na Irene Columbus, což byla matka režiséra Chrise Columbuse, která rok před vydáním filmu zemřela na rakovinu podobně jako hlavní postava tohoto filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama