Reklama

Reklama

Hamilton

  • Švédsko Hamilton (více)
Trailer

Tajný agent Carl Hamilton je pověřen úkolem zlikvidovat gang ruských pašeráků zbraní. Nebezpečným kontrabandem je řízená střela SS-20 s termonukleární hlavicí o síle 1,5 megatuny, která by Paříž, Washington či New York v jediném okamžiku změnila v popel. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

honajz 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva. Afghánistán, Somálsko, švédské rakety a zbraně - a mezi tím lítá jeden agent. Akce je hodně málo a taková nijaká, spousta zbytečných, ukecaných scén, a co by člověka zajímalo, na to je ve filmu vyhrazeno pár sekund. Nelogické chování hlavního drsoně, kdy třeba ví, s kým má tu čest, a přitom nechrání, koho má... Celé to nakonec působí hodně lacině a televizně. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dufal som, ze to bude taka lacnejsia Svedska variacia na Bonda. Alebo aspon napinavy spionsky film. Ale ono je to skôr detektivka zo spionskeho prostredia v ktorej sa nezazivne patra po nejakych paserakoch zbrani. Neustale sa tam keca a keca a keca a mna to proste strasne nudilo. Ked uz dôjde na akciu, tak je aspon kvalitne natocena, ale je jej veľmi málo. No a samotny Hamilton ma tiez sklamal. Aj ked ho hra charizmaticky Stormare, tak pôsobi úplne nevýrazne. Asi to bude tym, ze je mizerne napisany a po skonceni filmu ho ani neviem poriadne opisat. V akcnych scenach je schopny a to je tak vsetko, co viem o nom povedat. Takze vysledok je pre mna velka nuda. 4/10. ()

Reklama

Lucky;) 

všechny recenze uživatele

Dvouhodinovou stopáž filmu nechápu o nic víc, než místní hodnocení. Film se příšerně vleče, vůbec nemá spád. Přitom některý scéne jsou tak uměle natahované, že člověk neví, jestli je to víc k smíchu, nebo k pláči. Poslední půlhodina je navíc totálně přehnaná a nesmyslná. V tomhle žánru se prostě Skandinávci maj ještě co učit od Holywoodu... ()

Rumata 

všechny recenze uživatele

Spíše béčkový nehollywoodský akční film, který mě donutil svou brutalitou, reálností a uvěřitelným hlavním hrdinou dát 4 hvězdy. Nepříliš originální zápletka by zasloužila kratší stopáž a větší spád a mohlo to být ještě lepší. Pro fandy akčňáků povinnost, pro ostatní doporučení ( a o hvězdu méně), kvůli netradičnímu příběhovému zvratu. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Švéďáci umějí. Není to náhoda sice tenhle starej Hamilton se Stormarem není tak bombastickej jako ten novej, ale i tak mě to bavilo. Stormarovi úloha chladnýho profíka sedne. Hamill je parádní bezcharakterní záporák. Jo a zapamatujte si, že Švédští výsadkáři jsou největší drsňáci. Zajmou a popraví bandity , těla rozřežou na kusy a spálí a dokonce spálí i prachy co mají banditi u sebe. Je to syrový, chladný prostě severskej akční film a ty já můžu. Škoda, že délka je přepálená tak o 20 minut bych to zkrátil a dal bych 4* takhle je to 65% ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu probíhalo ve Švédsku (Enköping, Kiruna), Rusku (Murmansk) a Maroku (Ouarzazate). (GASTON73)

Reklama

Reklama