Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jean-Claude Van Damme utekl z cizinecké legie za bratrem do Ameriky. Ten bojuje mezi životem a smrtí a jeho rodina nemá peníze na léčbu. Jenže jak získat nějaké prostředky? Pomůže pouliční rvačka? (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (229)

GOREGASM odpad!

všechny recenze uživatele

Napsal, zahrál a možná i málem režíroval. JCVD. Blbé dialogy v Žánklódových filmech si se zlomyslnou radostí vychutnávám vždycky, a když k tomu belgický kopálista přidá snahu o charakterní herectví, které se v jeho případě omezí na velmi nezvládnuté ztvárnění bolesti, kterou si jeho postava prochází poté, co ji protivník kousl do levého varlete, tak se za břicho popadám. Jean neumí zahrát ani to, když ho někdo nakopne. Místo toho se tam kroutí jako žížala s grimasou právě masturbujícího opičáka. Bezkontaktní choreografie bitek, ve které má Žán také prsty, je zklamáním, které v rovině nechtěné zábavnosti naštěstí vyvažují LA devadesátky se všemi módními nevkusy, které tak milujeme :-). A jako třešinka na dortu náš oblíbený opičák, Brian Thompson, který se sice s nikým nepere, ale jeho kravaťák s hlavou jako mikrovlnka potěší. 10% ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

Filmy s Van Dammem hodnotím vždy trošku jinak. Byl to můj dětský vzor a i teď ho uznávam a to z několika důvodů. Je to držitel černého pásu v karate,ve dvaceti se stal mistrem Evropy a z nevelký Belgie se dostal strastiplnou cestou až do Holywoodu,takže něco přeci jen dokázal. Je neustále kritizovaný a jeho filmy taky. Kvalitní herec to určitě není a nikdy nebyl,ale já se u jeho filmů rozhodně nenudim. U tohohle filmu se mi líbí,že je to o něčem jiném, než jeho předchozí Kickboxer nebo Krvavý sport. Má to i nějakej příběh a není to jen typická arénovka a závěrečná scéna,kdy ho nakonec ti dva studení čumáci pustí,dojme asi každýho...má rozhodně horší filmy,ale tohle je jeden z těch lepších! Původně jsem se chtěl motat kolem 60-70%,ale když vidim ty negativní komenty,dam 4 hvězdy a 80%...zdar a sílu ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Nostalgie jak svina, jeden z prvních filmů co sem viděl s Van Damme ještě jako mutující puberták na základce. A jak vidno u dnešních filmů natočených po dvaceti letech to určitou úroveň mělo. Minimálně souboje. Sám sem se věnoval několik let bojovým sportům a to co dneska servírujou aneb film Život je boj, tak Van Damme se svým kultovním snímkem Lví srdce, či Krvavý sport, může v klidu spát, je nepřekonatelný….) ()

Nepi 

všechny recenze uživatele

Jeden z béčkových filmů z Van Dammem,který mě dokázal dojmout svým příběhem,i když neni nic extra...Legionář Leon uteče z legií,aby stihl umírajícího bratra...Musí utéct násilím a bojovat v pouličních zápasech na peníze do Ameriky...zápasy pomáhá rodině bratra s těžkou finanční situací a později si získá i jejich srdce... ()

Kalidor_ 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejlepší Van Dammův film. Příběh je celkem poutavý, velice ochotně a rád jsem se nechával dojímat nad způsobem jak finančně pomáhal Van Damme švagrové a její dceři Nicole - jak jinak než bitkami, že? Prostě obě stránky filmu - ať už akční plná nejrůznějších bojových stylů a prostředí nebo ta druhá citová - složitý vztah k rodinným pozůstalým po bratrovi a jeho oddaná vůle jim vypomáhat i přes počáteční odmítání, to celé dělá krásný film plný povedených bitek a ještě je zde krásná hudba Johna Scotta (obzvlášť motiv Nicole je překrásný). ()

Galerie (47)

Zajímavosti (10)

  • S choreografií bojových scén pomáhali Van Dammovi jeho přátele Michel Qissi, který ve filmu zvárnil legionáře Mustafu, a Frank Dux, jenž dělal zároveň všem bojovníkům kondičního trenéra. (korbitch22)

Reklama

Reklama