Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprchlý vězeň Sam Gillen narazí při svém útěku na malý domek, ve kterém žije mladá sympatická Clydie se dvěma dětmi. O jejich pozemek má ale zájem důlní společnost a je ochotna použít jakýchkoliv prostředků k vynucení souhlasu s těžbou. Sam se s Clydií a dětmi postupně sblíží, zatímco představitelé důlní společnosti začínají chápat, že proti nim stojí velmi silný a nebezpečný protivník. Po několika pokusech podplatit Clydii a zbavit se Sama dojde ke konečnému účtování, krvavému, bolestivému, ale spravedlivému. Sam se nakonec nechá dobrovolně odvést policií, ale slibuje Clydii a dětem, že se vrátí... (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Netradiční film, kde JCVD hraje trestance na útěku a stalkera onanujícího nad nějakou vesnickou matkou dvou postižených dětí. Ale hezky popořadě. JCVD je trestanec, protože s kámošem zabil důchodkyni nůžkama a ukradli jí prachy z pod duchny. Bohužel JCVD je dopaden a sedí ve vězení (čili film se neodehrává v ČR, protože u nás by do vězení nešel). Po nějaké době jej díky Obamově iniciativě z (asi) Guantanáma převážejí a kamarád se vrátí a zachrání jej. Z peněz nic neutratil a tak za to zaplatil svým životem. Tak lze asi shrnout úvod filmu. Někde uprostřed rezervace žije Rozana, která šuká zkorumpovanýho policajta, má dvě děti a hned na začátku filmu ukáže na kameru kozy a kundu (kozy jsou věšáky, kunda se jen mihne) - tudíž muži pak budou film sledovat dál. Rozanu pak napadnou developeři Metrostavu a JCVD je zpráská, takže ho Rozana vezme k sobě domů a s dětma se mu dívají na penis. Podle ní má obyčejný penis, ale pro malého chlapce byl příliš velký. No a pak už na samotu u lesa útočí Arjen Rudd a tento střet skončí patem... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Sam Gillen (Jean Claude Van Damme) je převážen do vězení, když mu jeho přítel umožní utéct z vězeňského autobusu (a sám je při tom zastřelen). Sam se rozhodne zmizet z očí, a utáboří se v divočině - poblíž je jen domek Clydie (Rosanna Arquette), kde žije pouze se svými dětmi. O její pozemek má ale akutní zájem místní velkopodnikatel, který se neštítí ničeho, aby dosáhl svého. Ať Sam chce nebo nechce, je do situace zatažen a pokusí se Clydii pomoci ... Trochu odlišný film na Van Damma - abych pravdu řekl, tak podobný film spíše čekám od Stevena Seagala (dokonce jestli si pamatuji tak jeden velmi podobný natočil). Od Van Damma očekávám akční jízdu od první do poslední minuty, plnou soubojů - a ne poloromantický film bez akčnějšího podkladu. Takže jsem byl docela nepřipraven a tím pádem se trochu (dost) nudil ... ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Van Damme ako vezeň na úteku sa skryje tesne vedľa opusteného domu v lese (náhodou), kde býva vdova (nečakane) so svojím synom. Kto by to bol povedal, ale pomaly sa zbližujú. Chlapec potrebuje niekoho kto by mu hádzal basebalovú loptičku a žena potrebuje prať a žehliť poriadné chlapské špinavé montérky. A v nedeľu víkendový sex! Idylka. Teda až do doby keď sa nebjaví bad guy s ambíciou odkúpiť pozemok pod ich hniezdočkom. A keď to nepôjde po dobrom tak po zlom, ale viac nepoviem aby ste ma nekameňovali, že spojlerujem a ukracujem Vás o neopakoveteľný filmový zážitok. ()

messi@h 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů JCVD, což sice vzhledem k jeho filmografii (obzvláště z poslední doby) nezní nijak úchvatně, ale je to prostě tak. Samozřejmě to není nějak objevný snímek, ale oceňuju to, že jsem celý film držel hlavnímu hrdinovi palce a taky konec mě překvapil - není to žádná scéna, kdy hlavní hrdina a jeho partnerka v západu slunce odcházejí šťastně žít až do smrti. Překvapivě citlivě natočený akční film (trochu protimluv, ale budiž), kde opravdu fungují vztahy mezi jednotlivými postavami. Soubojů sice moc není, ale musím pochválit jejich pojetí. Je osvěžující vidět zase jednu poctivou rvačku, kde si herci vystačí bez drátů a akrobatických prvků. A vzhledem k tomu, že mě bavil film jako celek, tak vlastně chválím i to, že těch soubojů nebylo přehnaně moc (i když si zároveň myslím, že to je bohužel hlavní důvod zdejšího nízkého hodnocení). ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

V rámci Van Dammovej filmografie prekvapivo vážny a poctivo natočený snímok, ktorý je síce absolútne priemerný, ale oproti väčšine akčných kopačiek, ktoré natočil predtým je to aspoň film, ktorý sa dá pozerať a už po prvých minútach vás zaskočí tým aký je normálny. Žiadne super boje, super zbrane a mega výbuchy, len skromnejšie bitky, pištole a brokovnice a požiar stodoly. Van Damme zo seba nerobil debila ani tupého zabijáka a snažil sa svoje herecké schopnosti (aj keď nestoja za veľa) zužitkovať naplno aj v dramatickej roli. Ako film je to za dve hviezdičky, ale keďže je mi Van Damme sympatický a film nie je blbosť dávam tri. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (4)

  • Van Damme si snímkem vysloužil na MTV Movie Awards svou třetí nominaci v kategorii Nejžádanější muž. (Eldrick)
  • Když šerif Lonnie (Edward Blatchford) zmlátí Sama (Jean-Claude Van Damme), tak Sam zůstane ležet ve stodole na dřevěných prknech, ale když o chvíli později dorazí Clydie (Rosanna Arquette), Sam je stále v bezvědomí před stodolou na prašné zemi. (Untentrauer)

Reklama

Reklama