Reklama

Reklama

Hooligans

  • USA Hooligans (více)
Trailer

Obsahy(1)

Neprávem vyhozený student Harvardu, Matt Buckner, přijíždí do Londýna, kde se chce na čas usadit u své sestry. Skamarádí se s sestřiným švagrem, Petem Dunhamem, a je vtažen do temného a násilnického světa fotbalových "hooligans". Matt se během tohoto přátelství učí, jak stát pevně nohama na zemi a odolávat tomuto tajemnému a drsnému světu. Hooligans je příběhem o loajalitě, důvěře a občas i brutálních následcích života na hraně... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (589)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od toho nečekal a dostal jsem hodně. Opravdu působivý a zábavný film. Elijah Wood zahrál výborně, možná právě protože se do role rváče typově nehodí. Charlie Hunnam byl taky hustej a typuju že tímhle filmem se prosadí. Nejlepším překvapením ale bylo když na mě z obrazovky vybafla Claire Forlani, kterou já opravdu můžu. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak něco tak silnýho jsem opravdu nečekal. Na filmy o těchto týpcích vůbec nekoukám a tohle byla vlastně jenom vyjímka, od který jsem ani nic nečekal. A možná proto jsem výsledkem tak nadšen a tento film ve mně zůstane ještě dlouho. Elijah Wood do role fantasticky pasuje a nikdy bych nevěřil,že představitele Froda za pár uvidím ve filmu, kde dává kládáma lidem jen tak přes držku. Ostatní téměř neznámí britští herci jsou taky dost dobří. Bitky byly taky dobré a ten konec mi nijak zvlášť špatný nepřišel. Je to hodně silný příběh a možná jeden z nejlepších filmů na toto téma vůbec. Vřele ho doporučuji ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Absolutní překvapení, spolu s Crash. Ani o jednom ze zmiňovaných jsem neměl ani páru a jaké bylo mé překvapení. Nejlepší film z prostředí fotbalu (V době psaní příspěvku jsem ještě neviděl Góóóól). Elijah Wood už není Frodem ale pravým nefalšovaným fotbalovým "chuligánem"... Bez problémů si získal členy "fanklubu" West Hamu United a nám ostatním ukázal, že umí i něco jiného než se usmívat. Konec mi nijak nevadil, naopak se mi hodně líbil. Tu písničku okamžitě chci!!! ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Dosti silné drama kde exceluje Elijah Wood ukazujici, ze umi hrat i neco jineho, nez jen pritepleneho skritka. Pribeh nas privadi Anglie, kde zuri valky mezi kladivari a ostatnimi "fan fotbal kluby". Alkohol tady tece proudem, krev je vsude a rvacky jsou na dennim poradku. Tenhle pristup docela odsuzuji, protoze jsem zapaleny fobtalo fanousek, ale jako film je to velice obstojne, v nekterych momentech by se dala atmosfera krajet na kousky. 7/10 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Keď som videl film Nicka Lovea "The Football Factory", tak ma silne oslovil svojou autentickosťou. Preto som sa ani nejak moc neponáhľal si pozrieť "Green Street Hooligans". Teraz som sa ku nemu konečne dostal a sklamaniu som sa nevyhol. Celé je to určené snáď len Američanom (ktorí o futbale nemajú ani šajnu) alebo konzumnému divákovi, ktorý medzi hooligans nikdy nepatril. Až mi je ľúto, že tá partia holobriadkov spoločne s hobitom E.Woodom sa vydáva za najtvrdšiu Firmu môjho najobľúbenejšieho anglického klubu West Ham United. Klipové nasnímanie bitiek vyznieva smiešne teenagersky. Vrcholom tejto frašky je melodramatický koniec, kde sa z amerického študentíka stáva tvrdý chlapák. Oi, kamaráti, je to blbosť. ** ()

Galerie (57)

Zajímavosti (30)

  • Ve filmu bojují Green Street Elite (West Ham) s "firmami" ostatních klubů, a to Yid Army (Tottenham Hotspur), Zulu (Birmingham City), Red Army (Manchester United) a Bushwackers (Millwall). (Sufferer)
  • V době natáčení filmu působil v klubu West Ham United FC i český hráč Tomáš Řepka. (ELBobes)
  • Snímek získal cenu pro nejlepší celovečerní film na filmovém festivalu LA Femme. (Sufferer)

Reklama

Reklama