Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na bláznivou komedii v produkci Ivana Reitmana! Nyní uvidíte nic neskrývající necenzurovanou verzi se vším, co vám v kině neukázali! Joshova (Breckin Meyer) dlouholetá přítelkyně Tiffany začala studovat na jiné univerzitě než on, což je na delší dobu odloučilo. Denně si telefonují, když však jednoho dne Tiffany přestane odpovídat na vzkazy, začne mít Josh pocit, že už jí na něm nezáleží. Nechá se svést přitažlivou Beth (Amy Smart), ale jejich dovádění je natočeno videokamerou a aby toho nebylo málo, je tato videokazeta plná sexu omylem odeslána Tiffany. Zoufalý mladík se rozhodne předhonit pošťáky a vydat se spolu s přáteli na 1800 mil dlouhou cestu do Texasu, aby videokazetu zadržel... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Axiom sedmi procent opět úřadoval. Koho zajímá převyprávěné story ohledně nějaké jednohvězdičkové univerzity z NY, stát NY? Klasické story o panictví, jež vsází vše na obnažené vnady a panáky jakési pálenky. Naneštěstí měl Road Trip svého obřího exota (lépe řečeno KRÁLE VŠECH EXOTŮ). Tento exot (asketik) vážil tak čtyřicet kilo i s peněženkou a měl tak přitroublý výraz, že musím dát tři hvězdy. Jinak pokud hledáte nějaké Road Movie s obnaženými stehny, tak raději doporučuji Sex Drive (2008). 62% Celosvětová výdělek k 30. 12. 2012: $119,754,278, což je 7,48 násobek budgetu ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

Nejlepší z typických teenage komedií - a to naprosto bez debat. Sympaťáci jsou sympatičtí, lump je odporný, hňupové šikanovaní a vlastně všechno tady funguje tak jak by mělo. Zajímavé postavy, příjemní herci v čele s Meyerem + perfektní!! soundtrack. To všechno citelně převyšuje těch pár trapných nechutných fórků. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Po tolika letech mi to už nepřijde tak vtipné jako dřív, ale snižovat o hvězdičku si nedovolím, protože Road trip mi poskytl celkem už (zatím) asi 9 hodin dobré zábavy. Todd Phillips prostě ukázal, že jeho komedie budou i v budoucnu plné skvělých herců a spousty výborných nápadů, u kterých se divák bude válet smíchy. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Road Trip mi prišiel ako prvá pozerateľná teenagerská komédia. Akoby sa v DreamWorks chceli vyvarovať stupidity, vulgarizmov a fekálností a chceli nakrútiť morálne nezávadnú variáciu na teenage filmy, vhodnú aj pre najmenších divákov. Ale pre morálnu úroveň film nevyzdvihujem. Road Trip ma prekvapil sviežim námetom, nenásilným a civilným (hoci bláznivým) humorom. A skvelým castingom. ()

prome 

všechny recenze uživatele

Prumerna komedie o jizde kvuli spatne kazete. to bylo strucne k pribehu a prejdu k memu hodnoceni Tom Green je ve filmu navic a zadny jiny herec,krome Seanna Williama Scota ktery byl lehce nadprumerny, nepodal aspon prumerny vykon a vse zachranuje scenar, ve kterem je mnoho dobrych vtipu a celkem dobra rezie ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Natáčení probíhalo od 16. října do 27. prosince 1999. (Stocki)
  • Na konci filmu údajne dorazia hrdinovia do Austinu, no v skutočnosti sú len pred školou Emory University, ktorá sa nachádza v Atlante. (ShortyIC)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama