Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (177)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Tak tohle byla teda pořádná BLBOST na Ntou! Jenže po skončení jsem nevěděl jak to zhodnotit. Herci, příběh – to vše je jedna velká parodie. Vlastně, celý snímek je jedna obrovská a ujetá parodie. Ale já si nemůžu pomoct, já se u toho strašně bavil. Takové hlášky jsem dlouho už neslyšel. A ten jejich potomek (dcera nebo kluk) – to prostě nemělo chybu. Nedá se to označit ani jako horor, ale jako ujetá zvrácená komedie s výbornými, sprostými hlášky. Původně jsem dal 3*, ale vzhledem k tomu, že mě to tak pobavilo, tak musím dát ty slabší 4*. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, tak už se mi přes veškerou snahu o ještě větší prasárničky (onanující panenka)  začínají Chuckyho štrapáce trochu zajídat. Zde ta má nechuť pramení i možná z  psychopatického, ale velmi otravného,  potomka Glen/Glendy , jenž měl být  vtipným odkazem na majitele Batesova motelu, koneckonců památná scéna ze sprchy je tu rovněž použita.  Ani přes množství dalších, mnohdy i povedených, odkazů na ikony žánru či spoustu krve a brutální vraždy jsem se nemohl zbavit lehkého pocitu trapnosti z křečovitosti a recyklačních nešvarů téhle série. Nicméně za střeva ven či kostlivce ve skříni zůstanu u slabších čtyř hvězd i tady ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

„Nevesta“ bola nudná, „Semeno“ chutí o poznanie lepšie! Teraz sa už konečne jedná a ten pravý Ultimátny GUILTY PLEASURE! Normálne by som sa u takéhoto filmu ani nerozpisoval, ale tento krát si tie (veľmi slabé) tri hviezdy jednoducho musím obhájiť. Na pôvodnej „Child's Play“ trilógii započatej roku 1988 Tomom Hollandom (4*) som vyrastal. Je síce pravda, že nasledujúca časť (3*) už kvalitou jemne upadala a s pribúdajúcim vekom, treťou „vojnovou“ častou (2*) a zbytočnými video-pokračovaniami som sa o sériu prestal zaujímať, no na legendárneho Chuckyho som vždy spomínal. S tohtoročným (2013) uvedením Curse of Chucky (2*) som sa odhodlal spätne dohnať aj zvyšné dva diely, ktoré mi za tie roky ušli. A tam kde som na Bride of Chucky (2*) nevidel absolútne žiadne čaro v miešaní hororu a komédie, tak ma nasledujúce Seed of Chucky (Chuckyho Sémě – skutočne odvážny český názov) prekvapilo. Problém spočíva jedine v divákovej ochote naladiť sa na tú správnu nôtu. Seed of Chucky je totiž hlúpe, takmer až video-Céčko s nezmyselným príbehom (ktorý tu však nie je absolútne podstatný!), ale správne pochopil kadiaľ vedie cesta a tak sa konečne jedná o čistokrvnú čiernu komédiu s neskutočne cynickým humorom a vynikajúcimi trefnými hláškami, ktoré pre tento krát nezaobstaráva len samotný Chucky a jeho nevesta Tiffany, ale aj „made-in-Japan“ syn Glen (alebo Glenda?!, ktorý/á dokonca občas utrúsi aj vetu v japončine). Navyše to je celé paródiou na Hollywood, kde si aj otrasná herečka Jennifer Tilly robí srandu sama zo seba, obsahuje to nespočetné množstvo popkultúrnych odkazov (Ed Wood, Takeshi Kitano, Britney ... Ooop! I Did It Again, teda pokiaľ film nepozeráte v trápnom dabingu) a servítku si neberie ani pred inými filmovými klasikami (Psycho, The Shining). Uznávam je to dejovo stupídne, po technickej stránke absolútne odfláknuté, ale celá to je pre tento krát absolútnym zámerom. Tento Chucky je totiž natočený len pre zábavu a s rovnakou nadsázkou je k nemu potrebné pristupovať. Chápem tých, čo tomu udelili oveľa nižšia hodnotenia, ale kto sa s Chuckym počas detstva kamarátil ten tú poriadnu dávku cynizmu jednoducho musí oceniť. PS: záverečné „5 years later“ maximálne zbytočné a vôbec sa sem nehodí. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Netušila jsem co mám od tohoto dílka vlastně očekávat. Horor to není v žádném případě a komedie, no asi jak pro koho, vtipné to zase příliš nebylo, ale v každém případě bych jim do dalšího filmu doporučila dobrého psychologa. Dvě hvězdičky dám za jejich roztomilého syna/dceru (ono se to nemohlo rozhodnout), který se v každé stresové situaci počůral do kalhot, což bylo dost často. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

,,copak nevíš jak ti to může rozesrat hlavu?!" Chucky je o hodně vtipnější než v předchozím díle Bride of Chucky ale to je asi tak vše Tillyová jak je tlustá ,,a to ani není tehotná" vubec nezaujme ničím spíš se zaměřuje na to jak neumí vubec hrát a syn Chuckyho mohl mít taky mnohem lepší xicht a ty efekty, pohyby panenek.. amaterský filmečky s legem na YT vypadají líp.. ale to je asi vše co bych vyčetl jinak pár postav docela nadchne jako třeba Redman a pěkná Hannah Spearritt. ,,Bůh žehnej trpaslíkům" ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Novinář, který špehuje Chuckyho, není nikdo jiný než John Waters. (-Bomba-)
  • Herec Jason Flemyng povedal, že Seed Of Chucky je jediný film, ktorý by najradšej vymazal zo svojej filmografie. "Bol som oblečený ako Santa, mal som byť zavraždený bábikou, celé sa to dialo kdesi v Rumunsku a tak som rozmýšľal: Kde som spravil chybu?" (beso74)

Reklama

Reklama