Reklama

Reklama

Godzilla Versus Disco Lando

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Romantický
USA, 1998, 6 min

Režie:

Evan Mather

Obsahy(1)

Krátkometrážny animovaný film parodujúci Star Wars univerzum z pera nezávislého tvorcu Evana Mathera. V snímke sa okrem tradičných postáv objaví napríklad aj Godzilla. (mrclTV)

Recenze (12)

Shit 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle bylo brutální, zatim asi jediný video, co se mi od Mathera líbí. Scénky s Yodou sou fak hodně krutý, akorát mi přijde, že do každýho videa cpe nějaký homoscény a to už je jako trošku moc, když se tam cicmá myslim že Obi-Wann s nějakým týpkem ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Jestli někomu přijde jako zajímavý formát filmu, kdy někdo vezme pár figurek SW postav a jednu Godzillu, načež s nima provádí koniny a nevtipné humory, tak... No, asi bych něco podobného měl natočit taky, sice by tam nebyla milostná scéna s Landem Carlisianem a admirálem Ackbarem, ale za to jsem jako malej měl ponožky, představující chapadla monstra z planety ggvvrrrchhchchtx. ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

OMG...Kde na to ten Mather chodí? Líbačky všech možných Star Wars postaviček a souboj Godzilly s přerostlou jeptiškou...takhle by se to dalo shrnout, ale celkově to nepůsobí špatně a je to docela i vtipné...nejlépe hodnotím Yodu s baťůžkem plným TNT jak padá přímo do žaludku Godzilly a u toho se směje...to opravdu nemá chybu! BUM! ihihihi...Dávám 45% ()

mrclTV odpad!

všechny recenze uživatele

Chválim zlepšené animácie a s chválením som práve skončil. Produkcia Evana Mathera je strašne na hlavu padnutá úchylárna. ()

Janie. 

všechny recenze uživatele

Random muchlovačky každého s každým a disco pařba v Cloud City, kterou naruší příchod Godzilly v boxovacích rukavicích, kterou musí následně porazit kung-fu Kenobim povolaná jeptiška. Úžasná kravina :D ()

Reklama

Reklama