Reklama

Reklama

Quentin Tarantino's Star Wars

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1998, 4 min

Režie:

Evan Mather

Obsahy(1)

Krátky amatérsky fan snímok, parodujúci hviezdnu ságu Star Wars. (God Thor)

Recenze (30)

Matty 

všechny recenze uživatele

Slaboučké amatérské video parazitující stejnou měrou na jménu Quentina Tarantina, jako na značce Star Wars. Být jeho tvůrcem a mít trochu soudnosti, rozhodně ho nedávám na net. Podívat se na to s partou kámošů, kteří se ze zdvořilosti párkrát uchechtnou, to jo, ale nabízet to veřejnost - tss. I když je pouze na vás, zda tuto nabídku přijmete. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Co se Evanu Matherovi musí nechat je, že má dobrý úvodní nápad, umí si pohrát s hudebním podkresem a má styl. Pár trapných momentů je vyrovnáno přibližně stejným počtem vtipných gagů. Prostě snesitelná zábavná amatérská blbůstka na jedno použití, kterých je na síti nepočítaně. Mnohdy mnohem lepších. ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Na tento "film" (tie úvodzovky sú skutočne na mieste) som natrafil absolútnou náhodou. No, ale ja som sa teda až tak nepobavil. Nič objavného to vôbec nie je a aj amatérske filmy už vznikli o mnoho kvalitnejšie. Ale ako vidím nielen mňa zaujala výborná hudba. To je to jediné, čo tentokrát Evan Mather ponúkol. Ak si to predsa len chcete pozrieť, hádžem sem odkaz- http://www.youtube.com/watch?v=mi6opA0OeFQ. Dá sa toto vôbec objektívne hodnotiť...? ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Hm. Tak amatérsky filmeček. Minidielo nadšenca, dalo by sa povedať. Chválím! Žiaľ nadšenec je vážne iba nadšenec a skutočne nechápem prečo to tu obsmŕda !!! O nejakej umeleckej hodnote tu nemôže byť ani reč (šukajúce figurky). Na internete dnes človek nájde kde jaké amatérske kraviny (v poslednej dobe fičí flash), z toho 90% je lepších než tento crap. A keď POMO vravel, že CSFD je profesionalny web tak mi tu proste niečo smrdí. Ale k samotnému videu. Vynikajúca je hudba (bod), tupý je ehm...príbeh a tupé je všetko ostatné. Ja sa nerátam za žiadného SW fandu a necítim sa byť touto paródiu nijako urazený. Jednoducho to je grc. ()

Zajímavosti (1)

  • Quentin Tarantino s týmto snímkom nemá nič spoločné. (God Thor)

Reklama

Reklama