Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za sedmero horami, hluboko v začarovaném lese, žije 7 trpaslíků. Tentokrát ale nejde o malé mužíčky se špičatými čapkami, nýbrž o dospělé muže, kteří se důsledně straní všech žen. Když však do jejich životů vstoupí Sněhurka, která je na útěku před ďábelskou Královnou, jsou ztraceni. Královna u nich Sněhurku najde a unese. Trpaslíci se musí vydat na záchrannou misi dříve, než bude pozdě. Sedm trpaslíků, v komedii plné nečekaných zvratů a velmi lechtivého humoru, jak jste je ještě nikdy neviděli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

nopud odpad!

všechny recenze uživatele

Donedávna jsem si myslel, že největší sračka v dějinách filmu byli 4 ninjové v zábavní parku. Pak jsem ale viděl těhle 7 trpaslíku a mám jasno. Tohle je to nejhorší, nejpříšernější a nejotřesnější, co jsem kdy viděl. Vrcholem všeho jsou 2 nejkreténštější trpaslíci v podání Otty Waalkese a Martina Schneidra. Lituji každé minuty, kterou jsem ztrávil u tohodle filmu. Snad se příště podaří učiteli vybrat do hodiny němčiny něco lepšího. ()

mardow odpad!

všechny recenze uživatele

Pozrel som si ten film len úplnou náhodou v televízii asi pred hodinou. Nič iné nešlo a tak som to nechal. Teraz to už ľutujem. Jeden hrozný film s hroznými hercami bez talentu. Nedalo sa na nich ani pozerať. A ten humor, alebo aspoň to o čo sa snažili, mi pripadal úbohý. Keď sa snažili o niečo vtipné, tak ma to skôr privádzalo do zúrivosti ako rozosmialo. Jednoznačne odpad! a dúfam, že už o tom nebudem nikdy viac počuť. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, která ač je z Německa není ani příliš trapná ale spíše bláznivá a chvilkama vcelku vtipná. Rozhodně já jsem se příjemně bavil. Je to tak půl na půl s vtipností, ale za shlédnutí to určitě stojí. Každý ze 7 trpaslíků příliš hereckého umu nepředvádí, ale hrají tak bláznivé role, že je to vcelku jedno. Dalo by se říct, že je to smíchanina dvou pohádek o Sněhurce a Červené Karkulce a plus k tomu Pána Prstenů i když ten do děje příliš nezasahuje, ale mě příjemně pobavil. --- Bílý Helpje nejmoudřejší z moudrých jsme 7 trpaslíků a máme problém - Jo tak ten prsten hoďte do ohně - Ale my nemáme prsten my máme Sněhurku - No tak tam hoďte tu Sněhurku. ()

uzzi 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná německá blbost a pohádková obdoba českého Kameňáku (co do trapnosti). Divím se jen tomu, že jsem to vydržel do konce (na dva pokusy), ono to totiž má dva docela dobré vtípky (Gandalf ...) a ty dávají naději, že teď už to bude sranda, ale NEBUDE, ještě je tu něco nepředstavitelně odporného - titulní píseň (hej kluci jdou, kluci jdou..........-*-/+/--˘^ˇ~ˇ^~ˇ^˘ˇ^˘ a máte chuť vrazit pěst do monitoru a uškrtit ty malé hajzlíky). Celý film se však cítíte trapně, přitom z daného tématu šlo vydolovat daleko, daleko více. Hnus!!!!!!! PS: ideální fílm pro zhulenou partu, domácího mazlíčka, nebo za trest ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Nad německým zábavním průmyslem jsem už dávno zlomil hakenkreuz. Vždyť co si můžu myslet o kinematografii, která se ve světě blýskla pouze na výsost zábavným a veselým snímkem Im Rollstuhl durchgefickt, ze kterého jsem se alespoň dozvěděl, že holky to chtěj taky a do všech otvorů. Když už to vypadalo, že odolám i pohádkové veselohře, nakonec mě udolalo argumenty vyznání uživatele Damiela, který ji v komentáři charakterizoval jako „primitivní zábavu pro lidi, kteří si vystačí opravdu s málem“. Velmi mě pak zaskočilo, že asi nejsem tolik nenáročný divák, jak pořád tvrdí Troškova andělská tvář. Což o to, s těmi kulisami si pan architekt vyhrál a jednoznačně by si zasloužil pornooskara za výpravu, i Sněhule se vydařila a kdejaký trpajzlík by si z ní mohl uhnat tenisový loket, jen ten způsob humoru se mi zdál být poněkud debilní. Ale pro malé árijce, kterým knírek sotva začal pučet, to asi sranda je. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Zlou královnu si zahrála německá zpěvačka Nina Hagen, jež je matkou představitelky Sněhurky Cosmy Shivy Hagen. (Kolins)
  • Ve scéně, kdy hajný přivolává svého ohaře, následuje záběr zachycující psa, jak proklouzává mezi dveřmi. V další scéně jsou pak dveře otevřené dokořán. (StrYke)

Reklama

Reklama