Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za sedmero horami, hluboko v začarovaném lese, žije 7 trpaslíků. Tentokrát ale nejde o malé mužíčky se špičatými čapkami, nýbrž o dospělé muže, kteří se důsledně straní všech žen. Když však do jejich životů vstoupí Sněhurka, která je na útěku před ďábelskou Královnou, jsou ztraceni. Královna u nich Sněhurku najde a unese. Trpaslíci se musí vydat na záchrannou misi dříve, než bude pozdě. Sedm trpaslíků, v komedii plné nečekaných zvratů a velmi lechtivého humoru, jak jste je ještě nikdy neviděli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Damiel odpad!

všechny recenze uživatele

Udělat dobrou parodii na klasickou pohádku je věc vskutku těžká a ne každý má tvůrčí potenciál dvojice Svěrák – Smoljak, která to geniálně dokázala s Dlouhým, Širokým a Bystro (vlastně Krátko) zrakým. Unterwaldův pokus postrádá inteligentní humor a je plný křečovitých vtípků a trapných hereckých výkonů. Nefunguje ani pokus o parodii na známé blockbustery v čele s Pánem prstenů. Je to primitivní „zábava“ pro lidi, kteří si vystačí opravdu s málem. U nás je pro tyto účely stvořen Kameňák, který je ale pořád o hodně horší než 7 trpaslíků. Úplně ale stačí se na DVD podívat na tříapůlminutový videoklip, který shrne vše podstatné, a film můžete klidně vynechat. ()

Frederika

všechny recenze uživatele

U tohoto snímku skutečně nevím, jakou stranou stupnice hodnotit - odpad nebo geniální výtvor? Každopádně je to parodická komedie, jejíž scénář psal někdo na drogách a která stojí za shlédnutí. Mučení trvalou nebo dvoumetrového trpaslíka, který řeší problémy se ženskými jen tak někde neuvidíte. Herecké výkony za moc nestojí, kostýmy kupodivu zase tak špatné nejsou, a u titulků vám dojde, že jedivný národ, který tohle mohl stvořit, jsou skutečně jen Němci. ()

Reklama

Koryntos odpad!

všechny recenze uživatele

20.9. jsem se nechtěně uchýlila k masochistickým hrátkám a nechala se dobrovolně celých 95 minut mučit tímto skvostem německé kinematografie a protože jsem toho zřejmě neměla dost, poté jsem si pustila Blbý a ještě blbější o tom jak se potkali a můžu Vám hrdě říct, že kdybych tyhle dva filmy nepotkala já, tak by můj život nebyl o nic bohatší ani chudší, než je. ()

DarkMatter 

všechny recenze uživatele

Tento film je naprostá hovadina. Jednoduše je tak příšerně stupidní až si ho zamilujete. Na něco takového je samozřejmě potřeba ta správná nálada. Onen motiv Sněhurky a sedmi trpaslíků je nakonec skutečně jen motiv. Neřekl bych, že jde o pouhou parodijní adaptaci pohádky, což je samozřejmě dobře. Děj totiž samotnou pohádku jen zdánlivě připomíná, ale jinak se drží svého. Humor je jednoduchý, ale za to účinný. Stačí debilní úsměv jednoho z trpaslíků nebo pošahaná písnička... Kulisy jsou líbivě pohádkové, herecké výkony někdy až obdivuhodné. Prostě jedna z nejlepších komedií podobného ražení. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Bonus: komentář plus obrázky     Mě při hlášce Bílého Helgeho „ Tak hoďte do ohně Sněhurku!“ zaskočil kešu oříšek do dýchací trubice, lehce jsem zfialověl a kus filmu prochrčel... Ale nejen kvůli dobrým gagům mám tuhle sice blbounkou, ale místy docela vtipnou komedii, zařazenu v šuplíku Mít po ruce. Je to hlavně za HOLKY SE NEBIJOU ! Totiž, já byl mámou vychovaný jako rytíř (na bílém koni, jak jinak)... A za jednu etudu s prknem (na téma konkrétní problémy trpaslíků se ženami, které je dostaly do vyhnanství v chaloupce), bych rád udělil Zlatou desku - za geniální scénku s mravním přesahem. Šilhoun: „K čemu by mi byla kouzelná lampa? Můj problém je, že NEDOKÁŽU UHODIT ŽENSKOU, prostě to nedokážu!“ A tak ho celý jeho život ženské ponižovaly a tloukly, a on se tomu nemohl bránit. To, jak ho Sněhurka vyléčila, to mě upřímně dojalo. Tak dlouho Šilhouna schválně mlátila deskou do hlavy a posmívala se mu „Prohrál..! Prohráál... ! Prohrááál... !“ až ... BUM !!! Koupila pumelici a šla pod stůl... Hned bych jí dal pusu, kočce jedné černovlasé, dojemně obětavé :-) A Šilhoun výskal radostí „Kluci, já jsem praštil ženskou! To je úžasný! Dokázal jsem to !“ A já zase jednou dojetím brečel jako vůl... nad obětavostí Sněhurky, nad Šilhounem, i nad sebou... Ale teď už musím končit, jsem pozvaný k přátelům na večírek, budeme hrát zajímavé deskové hry. Na slepou bábu, Trpaslíku nezlob se!, ale nejvíc se těším na mnohem složitější hru: na Dvojitou hlavu... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy hajný přivolává svého ohaře, následuje záběr zachycující psa, jak proklouzává mezi dveřmi. V další scéně jsou pak dveře otevřené dokořán. (StrYke)
  • Zlou královnu si zahrála německá zpěvačka Nina Hagen, jež je matkou představitelky Sněhurky Cosmy Shivy Hagen. (Kolins)

Reklama

Reklama