Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém americkém městě se množí případy úmrtí na následky hadího uštknutí. Zdá se, že tentokrát jde o neznámý, velmi agresivní druh hada - a nervozita obyvatel se změní v paniku po zjištění, že poušť za městem se těmito novými hady přímo hemží. Pocházejí z tajné vojenské základny, která se pokoušela genetickými mutacemi "vylepšit" hady pro válečné použití. Proti jedu tohoto superhada není obrany. Stejně jako proti bezohlednosti těch, kterým se tajný projekt vymkl z ruky a teď se silou mocí snaží zabránit skandálu. Malé město v poušti se stalo jediným svědkem selhání armádní mašinerie - a má za to být srovnáno se zemí i se svými obyvateli... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

Horak 

všechny recenze uživatele

Super becko ktere prijemne prekvapi okopirovanym scenarem Smrtici epidemie vylepseneho zmutovanymi armadnimi hady prenasejicmi smrtelny virus. Herci jsou sice horsi, ale pribeh je natolik prospikovan dumyslnymi gagy a jinotaji, ze se smichy neodlepite od obrazovky. Staci k tomu par drobnych otresu zeme a uz se roztaci smrtelna spirala, za kazdym rohem ciha had. Hadi jsou natolik agresivni ze hladove prorazeji tunely z podzemi a zbesile hledaji sve lidske obeti. Nastesti tu neni Dustin Hoffman, ale poctivej doktor z nemocnice, co si na nic nehraje a vi, ze na hady platej poradny gumaky. Konec je castecne otevreny, zrejme bude stacit vybuch okolni sopky a v kombinaci vysoke teploty se sousedni pstrosi farmou dojde ke zmene hadi DNA a bude na svete druhy dil......... ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Mentálny rohypnol. Zopár perál sa síce v otrepanom príbehu ohrozenia mestečka smrteľnou nákazou zo zmutovaných hadov predsa len nájde, no všetky poskytne výlučne kúzlo nechceného. Špičkové v tomto zmysle je synchronizované padanie vírom postihnutých žien v nemocnici. Hady vystreľujúce zo zeme ako šípy z kuše a popritom vyrevujúce ako leopardy tiež nie sú na zahodenie. Pred nákazou nechráni civilov nič, doktorov plátenné rúško na tvári, vojakov plynová maska a generálov kozmický skafander (žeby kritika hierarchie moci?). Film som si dávkoval na etapy lebo po odsledovaní desiatich minút mi padali viečka, zrejme som bol úspešne infikovaný. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Hadí stisk je jen dalším bolestným kousnutím mezi nevyčerpatelnou a otřesně zpracovanou tématikou zmutovaných, plazících se tvorů. Sice jsem se nedodívala do konce, ale stačilo mi. Některé scény mi přišly komické. Třeba scény v nemocnici, jak se tam začaly ženské postavy hroutit. Na béčkových a ještě horších filmech si cením jedné věci. Vždycky mohou být ještě horší, než jsou. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No Fred se snazil co to dalo ja byl taky na dalsi film s hady zvedavy ale moc se nevycajchovali neni to takova blbost jako teror na palube ale ze by to bylo neco extra to taky ne nejlepsi je ten zacatek jeste pred uvodnimi titulky pak uz je to docela nuda jenom ti hadi vystrelujici do kamery odkudsi z podzemi sou docela srandovni jinak je to malo ulitly a az moc vazne mysleny genialne stupidni sklenena past zustava neprekonatelna tenhle film z tezce mdlym duem Williams Jaenicke potvrzuje ze v tomhle zanru proste Ray moc doma neni jo delat to velky Jim W verim ze vysledek by byl o dost lepsi Ray obcas prekvapi ale jenom obcas tohle jsou 2 hvezdy z hodne odrenyma usima vic si to fakt nezaslouzi ()

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

13% - Tento způsob dělání filmu zdá se mi býti poněkud nešťastným... Jedna hvězdička z nostalgie, protože Treata Williamse mám navěky zapsaného jako Bergera z Formanových Vlasů. Jeho angažmá ve filmech, jako Venomous považuji za katastrofu. Hadí stisk je po všech myslitelných stránkách (imho včetně překladu názvu) hloupý, nekvalitní, a zbytečný film. Sledovat ho není ztrátou času pouze v případě, že se rádi bavíte na cizí účet ;o) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v kalifornské Santa Claritě. (Terva)
  • Smrtící virus přenášený hadím uštknutím je pojmenován "Satan Bug". Stejně tak se jmenuje virus ve filmu Ďábelský bacil (1965). (Terva)

Reklama

Reklama