Reklama

Reklama

Anakonda 4: Cesta krve

(TV film)
  • Česko Anakonda: Krvavá cesta (více)

VOD (1)

Jeden z plazivých potomků geneticky upravené anakondy se znovu probral k životu v dalším akcí nabitém pokračování série Anakonda. Umírající magnát Murdoch si najímá doktora, který má za úkol sklidit čerstvé krvavé orchideje a experimentovat s jejich oživovacím nektarem na hadím mláděti. Z háděte však přes noc vyrůstá monstrum ohromné velikosti a s ještě větší chutí k jídlu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

walkingdead odpad!

všechny recenze uživatele

Americko-rumunská koprodukce je téměř vždy zárukou kvalitního filmu. Přesněji "kvalitního". A ještě přesněji sračkového. I tohle je jeden z mnoha filmů, u kterého se nejspíš schválně navyšovaly výrobní náklady, protože mafie potřebovala vyprat peníze za drogy. Protože jinak nevím, proč se to natočilo. Anakonda měla skončit sežráním Jona Voighta, všechno, co přišlo potom, už stálo za hovno. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Zdá sa, že niekto tu nadobro stratil rozum. Len čo sa mi trochu sa mi uľavilo, že v titulkoch neni Hasselhof, šokovali ma svojou účasťou pre zmenu rumunskí ochotníci. Navyše vodného hada, ktorého domovom je Amazonský dažďový prales nechali tvorcovia behať po rumunskom lese a asfaltkách. Aby utrpeniu diváka nebolo dosť, žerie ľudí na počkanie ako cukríky zo sáčka a po popálení kanistrom benzínu opäť splýva dokopy. Ok, ale ku žánru akčný horor si ešte treba doplniť fantasy. Ináč táto digi-konda na diváka nezapôsobí. ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak někdo mohl natočit po zrůdné trojce ještě zrůdnější čtyřku. Podle zajímavostí vznikaly filmy najednou, to z toho tvůrci chtěli udělat ságu či co? Od trojky se to skoro neliší, triky jsou hnusný, anakonda taky, jen krve se tu nešetří. Prostě devadesáti minutový film, kde se parta lidí honí po lese s digitální anakondou a nikdo přitom nepoužije mozek. Snad už další díl nebude, sotva jsem dokoukal tohle. ()

honza7 odpad!

všechny recenze uživatele

Šílená kravina, na rok 2009 příšerný děj, příšerná animace! Animace jak kdyby ji vytvářeli ve studiu Kamarád. Dále jsem se chytal za hlavu, když Anakonda se objevuje ve Východních Karpatech!! No co to je? Není snad anakonda v džungli? Nicméňe, anakonda se plazí tak, že dokáže stíhat auto (Range rover). Už podle značky auta soudím, že to je auto na těžký povrch a do přírody jak dělaný. Ovšem to, že auto najede na krtinec a převrátí se, neudrželo mé hlasivky ticho a začal se tak hlasitě smát, že jsem vzbudil snad celý dům. Když "anakonda" dostihne auto, lidé začají utíkat. A světe div se nebo ne, ona je nemůže dohonit! Oni nosí těžké batohy, střílí po ni a prostě ne a ne dohnat! A takových debilit je tam víc, takže asi takhle: UŽ NIKDY VÍC!!! ()

HonzaMag odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to už je snad úplné dno, kam se tato série mohla dostat. Přiznám se, že bez rychloposunu při přehrávání bych se tentokrát neobešel. Nějak se nám s těmi rumunskými scenériemi roztrhl pytel - asi jejich vláda zareagovala na "finanční pobídky" pro filmaře pružněji než ta naše :-) Na podobné filmy nejsou potřeba žádné ateliéry - postačí pár stromů, jedna až dvě chajdy, digitální kamera, notebook a pár bezdomovců ... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti a u delty Dunaje. (Terva)
  • Natáčení probíhalou současně s předchozím pokračováním Děti Anakondy (2008). (KucC)

Reklama

Reklama