Reklama

Reklama

Anakonda 4: Cesta krve

(TV film)
  • Česko Anakonda: Krvavá cesta (více)

VOD (1)

Jeden z plazivých potomků geneticky upravené anakondy se znovu probral k životu v dalším akcí nabitém pokračování série Anakonda. Umírající magnát Murdoch si najímá doktora, který má za úkol sklidit čerstvé krvavé orchideje a experimentovat s jejich oživovacím nektarem na hadím mláděti. Z háděte však přes noc vyrůstá monstrum ohromné velikosti a s ještě větší chutí k jídlu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že tenhle film v mém případě svou roli splnil. Pustit si ho v noci jako pozadí k pokeru rozhodně není špatný nápad, aspoň se u toho nasmějete. Tedy myslím pasáže s hadem, zbytek jsem ignoroval. Kdo viděl Děti anakondy nemůže být tímhle totálně brakovým filmem, kde had předjíždí auta, která bourají, když vjedou na krtinu, příliš šokován. Je to úplně to samé. První dva filmy považuji za čistě zábavné počiny a lidé, kteří jim dali odpad, by se měli kouknout i na tohle a pak až hodnotit. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Nejhorší na celém filmu byla počítačem stvořená Anakonda. Ta se plazí trávou a ani stéblo se nehne, je roztrhána granátem na stovky kousků a stejně se plazí dál, atd, atd. K tomu "výborní" herci, "nádherný" les, "vynikající" příběh a tak by se dalo pokračovat hodně dlouho. Ale i přes to všechno odpad nedám, protože jsem viděl již daleko větší zvěrstva. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: Jako malý jsem filmy o anakondě žral, především dvojku a těšil jsem se na další pokračování. Ale tohle byl prostě děs, kterému se může upsat jen podprůměrný neherec jako je John Rhys-Davies. Monstra: S hady ty nesmrtelní "ukusovači" hlav měli společné jen obří tečky na těle. Jak se doprčic kvůli séru z orchideje může had rozstřílený na kousky během mžiku opět složit dohromady a řádit dál?! Herci: Linden Ashby je celkem sympaťák, jinak jsem čekal, až všichni nepokojně umřou. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Tak nějak už se dá tušit, že čtvrté pokračování nebude žádný skvost. Jednička byla béčková, tohle z podstaty věci je céčkové až déčkové. Čekáte až se tam objeví Anakonda, která začne pojídat lidi. Digitálním hadem určitě oscarové ambice nebudou. Světlou stránkou jsou momenty, kdy si říkáte, zda stihne utéct nebo dotyčného sní. Byl jsem nemocný a neměl sílu přepnout kanál bohužel. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Poddruh Anakonda karpatská pretekárska...po biednej 3ke v o hodne lepšom béčku plnom príznačných blbostí, ale prekvapivo zábavnom. Rumunský veľhad síce veľa strachu nenaženie, ale pozrieť sa dá v pohode. Osobne mám väčší strach z hadov bulharských... Raz sme tak na úteku pred rumunskými psami prešli v noci bulharskú hranicu a ráno, bez akéhokoľvek podozrenia, šiel som vykonať potrebu do kríkov...a tu na mňa sviniar SKOČIL, videl som len taký skrútený blesk vo vzduchu, dopadol a SKOČIL ZAS. Od strachu som bol síce celý posratý, ale na nejaké vylučovanie som zabudol v momente a upaľoval stade kadeľahšie. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalou současně s předchozím pokračováním Děti Anakondy (2008). (KucC)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti a u delty Dunaje. (Terva)

Reklama

Reklama