Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudson Hawk (Bruce Willis), jeden z největších zlodějů na světě, je po deseti letech propuštěn z vězení, kam nemá v plánu se vracet. Jeho život v ústraní však naruší šílení manželé Mayflowerovi, kteří mu začnou vyhrožovat zabitím jeho nejlepšího kamaráda Tommyho (Danny Aiello), pokud pro ně neukradne tři artefakty vytvořené Leonardem Da Vincim. Hawk nemá potuchy o tom, že význam těchto děl zdaleka přesahuje jejich historickou hodnotu, ani netuší, co si počít s krásnou a tajemnou Annou Baragliovou (Andie MacDowellová), která se vydává za jeptišku a může pracovat pro CIA, Vatikán, nebo Mayflowerovy. Nakonec je na Hudsonu Hawkovi, aby překazil ďábelský plán Mayflowerových, udržel Tonnyho mimo nebezpečí, užil si pár hezkých chvilek s Annou a možná dokonce zachránil celý svět. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (256)

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Je to strašná blbost, ale obsahuje hromadu vtipných scén - taková hodně odlehčená zábava..sice to nebylo natolik dobrý, že bych vyloženě toužila se na to podívat znovu, ale vyloženě ztráta času to taky nebyla, tudíž dávám pěkné tři hvězdičky:-) A to závěrečný cappuccino jsem Hawkovi opravdu přála:-D ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak určite je to film, u ktorého sa výborne odreagujete, je to svižný akčne-dobrodružný film s prvkami komédie, proste tento film sa Bruceovi Willisovi podaril, ale aj tak tomu máličko niečo chýba. Miestami sa človek v deji stráca, ale aj tak je to v pohode. Teraz možno už klasika, ale keď som sa na to nedávno znova pozrel, tak ma to, až na niekoľko drsňáckych hlášok, neupútalo. V dnešnej dobe už to asi nie je ono. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

Ak si vezmeme všetky gagy a vtipy vo filme, tak 33,3% bolo vynikajúcich, 33,3% priemerných a 33,3% trápnych. Napríklad tá scénka s Monou Lisou, vystrelenie "Zajka" a odstrihnutie hlavy ako aj chytenie cigaretky na nosítkach celkom ušli, niektoré dialógy a hláška tiež (aj keď pomenej) ale film ako celok s deravým a niekedy až bizarne sa snažiacim scenárom skúšajúcim celkom vážne tvoriť bláznivú komédiu a s debilnými akčnými scénkami zaklincovanými happyendom ako z učebnice "Ako sa vyvarovať blbým scénam" je dosť mizerným trapasom. Jedna hviezdička za môjho miláčika Brucea Willisa a potom ešte za nástup tyčinkového komanda. ()

packa 

všechny recenze uživatele

Johne McLaine, máš to zapotřebí, hrát v podobných kravinách? Asi jo, složenky se platit musí. Ale že se k podobné sračce propůjčila i krásná Andie MacDowell, která v té době točila opravdu vkusné snímky, je mi záhadou. Každopádně o nic nepříjdete, pokud film nikdy neuzříte, scénář je tak příšernej, že bych jeho tvůrci omlátil svazek malin o hlavu. Klidně zlatých ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Tentokrát Bruce Willis šlápl hodně vedle. Hawka bych zařadil vedle snímků typu Wild wild west. Hodně ujetá záležitost se stylem humoru, který mi zrovna nesedl (hlavně ta dvojice megaúchylných záporáků mi lezla na nervy od první minuty co se objevila), ani Bruce nemá víceméně co hrát. Pár celkem dobrých vtípků střídá spousta trapných. Projekt, u něhož jakoby tvůrci nevěděli co vlastně chtěli natočit a který po zásluze komerčně propadl. Promiň Bruci :-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Současně s uvedením filmu byla vydána i stejnojmenná hra pro Game Boy. (Terva)
  • Snímek byl nominován na celkem 6 Zlatých malin. Odnesl si nakonec ceny pro nejhorší režii, nejhorší scénář a nejhorší kameru. (Terva)
  • Pôvodným kameramanom na projekte bol Jost Vacante. Kvôli chybám v natáčaní však opustil projekt a bol nahradený Dantem Spinottim. (misterz)

Reklama

Reklama