Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudson Hawk (Bruce Willis), jeden z největších zlodějů na světě, je po deseti letech propuštěn z vězení, kam nemá v plánu se vracet. Jeho život v ústraní však naruší šílení manželé Mayflowerovi, kteří mu začnou vyhrožovat zabitím jeho nejlepšího kamaráda Tommyho (Danny Aiello), pokud pro ně neukradne tři artefakty vytvořené Leonardem Da Vincim. Hawk nemá potuchy o tom, že význam těchto děl zdaleka přesahuje jejich historickou hodnotu, ani netuší, co si počít s krásnou a tajemnou Annou Baragliovou (Andie MacDowellová), která se vydává za jeptišku a může pracovat pro CIA, Vatikán, nebo Mayflowerovy. Nakonec je na Hudsonu Hawkovi, aby překazil ďábelský plán Mayflowerových, udržel Tonnyho mimo nebezpečí, užil si pár hezkých chvilek s Annou a možná dokonce zachránil celý svět. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (256)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak určite je to film, u ktorého sa výborne odreagujete, je to svižný akčne-dobrodružný film s prvkami komédie, proste tento film sa Bruceovi Willisovi podaril, ale aj tak tomu máličko niečo chýba. Miestami sa človek v deji stráca, ale aj tak je to v pohode. Teraz možno už klasika, ale keď som sa na to nedávno znova pozrel, tak ma to, až na niekoľko drsňáckych hlášok, neupútalo. V dnešnej dobe už to asi nie je ono. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jeden z najväčších omylov vo Willisovej kariére a dokonca aj v tej MacDowellovej. Takže radšej ruky preč. Milovníci ranných 90tych rokov a VHS kultúry to už ale aj tak omylom videli, lenže aspoň vedia, že sa k tomu netreba vracať a televízne reprízy (ktorých je prekvapivo celkom dosť) ignorovať. Ale ako pozerám, pre mnohých má tento film svojské kúzlo. Ja to s ním už radšej nikdy nerisknem. ()

Reklama

RichardLev 

všechny recenze uživatele

Je to strašná ptákovina, ale určitě se u toho aspoň párkrát zasmějete. Normálně bych dal asi jen dvě hvězdy, ale když je v tom sympaťák Willis, musím dát o jednu navíc. DaVinci se otáčí v hrobě, ale milovníci lehce ujetých a praštěných komedií si přijdou na své. Jak asi chutná modrá barva? Musím si promluvit s delfíny... ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Pre tie blbé reči o tom, aká je film sračka, sa mi dostal pod ruku až dnes. A je mi jasné, že sa doň opreli hlavne mienkotvorní kritici, ktorí ho posudzovali výhradne na základe komerčného neúspechu. A to, že si film na seba nezarobí, ešte z neho omyl nerobí. Môžem potvrdiť, zabudnutý a zapadnutý Majestic mám v topke prakticky od začiatku. Myslím, že Hudson Hawk má v sebe všetko, čo má dobrodružná akčná komédia mať. Pre svižné tempo a samý zvrat nie je čas na nudu, do toho hláška strieda hlášku, gag strieda gag. A že mi film hoc-kde pripomínal novšie komerčné hity, len v originálnejšom balení, iba potvrdzuje, že bol na jeho smolu natočený o čosi skôr, ako si publikum prialo a ako ho bolo pripravené prijať. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Vcelku nudný film, který sráží scénář, zpěv Willise a Aiella a hlavně komické zvukové podbarvení zvlášťe u bitky na hradě. *** za Bruceovy hlášky, scénu v sanitce na mostě a s ní spojenou (3-sekundová?) účast mé nejoblíbenější Playmate časopisu Playboy (a taky jediného důvodu mojí koupě), Playmate roku 91 Lisy (Reich) Matthews. -Bunny, quit that.-Bunny, ball-ball- I think Bunny's got today's ball-balls. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Současně s uvedením filmu byla vydána i stejnojmenná hra pro Game Boy. (Terva)
  • Tento film se natáčel v Itálii. (reich)

Reklama

Reklama