Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 400 lety skotský vůdce Connor MacLeod zjistil, že patří mezi Nesmrterlné, zvláštní sektu bojovníků obdařených štěstím i prokletím věčného života. Nesmrtelného dokáže zabít zase jen Nesmrtelný - tak, že mu dobře mířenou ranou meče z ušlechtilé oceli oddělí hlavu od těla - a síla poraženého přejde do těla vítěze. Až poslední z Nesmrtelných zasadí svému soupeři smrtící úder, stane se neporazitelným vládcem celého světa. Po staletí proto zuří mezi Nesmrtelnými tajný boj. Po staletí padají hlavy a tříbí se šermířské umění těch, kteří přežili. Po dlouhé cestě stovkách vítězných bitev čeká nyní na McLeoda a jeho bratra Duncana poslední boj... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už je výsměch, parodie, totálně nekompetentní sračka. Trojkou měla tahle série skončit, ale tak už je tomu holt vždycky když se z něčeho stane značka a dají se z toho ještě vydojit nějaký chechtáky. s Wynorskim nebo nějakým jiným vtipným režisérem to mohla bejt aspoň braková sranda. Takhle je to jenom sranec.0% ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Vše co film sliboval, splnil. Moc toho, ale celkově bohužel neukázal. Prostě a jednoduše béčková akční bojovka. A tak to taky dopadá. Christopher Lambert prodal své jméno lecjakým filmům, ale tomuhle. Příběh stál za nic. Hodně mi připomíná Mortal Combat. To tehdy byl, ale hit. Tento film zanechá v očích diváka jen slzy nad promrhanými penězmi, které se daly investovat rozhodně lépe. ()

Reklama

Megahead odpad!

všechny recenze uživatele

Highlander bol z môjho pohľadu ako film od začiatku nepodarok, t.j. málo prepracované dielo s plytkým dejom, avšak niektorými užívateľmi až príliš preceňované. Ale kým jednotka bola ako tak pozerateľná (no stále to bolo z môjho pohľadu sklamanie), s dvojkou a trojkou to už bolo horšie, ale zvládol som to. No táto časť (Highlander: Zúčtovanie) je odpad, s debilným dejom, dialógmi, scénami a nápadmi. ()

flamboyant 

všechny recenze uživatele

Adrian Paul je toporný a tváří se jako vyjukaný blb. Toť k představiteli hlavní role, ke kterému je přivařena plytká romantická linie. Úvod zaměřený na Connora šlape, ale jakmile z aktuální dějové linie zmizí, ztratí se i dynamika a Paul se plácá od ničeho k ničemu. Přitom duo Lambert + Payne je fajn (Payne si záporáka užívá) a vyhodit Paula a 20 minut (hodnocena DC), pak by tu byl potenciál lehce stravitelné, nenáročné jednohubky naplněn lépe. ()

casioa.... odpad!

všechny recenze uživatele

Po takmer kultovej jednotke...prišla dýka do chrbta...nazvaná....tak ....trefne: "zúčtovanie"...! A ono to sadlo....ako "riť na šerbeľ"..Proste...so všetkým....čo priniesla jednotka.., dvojka totálne zúčtovala :D Nech žijú nezmyselné pokračovania filmov....ktoré....dokážu presný opak....ako očakávajú filmové štúdia .-)) a tak trošku aj my- niekedy naivný divací. Ale..vlastne..je tu riešenie....neočakávať nič---je to ťažké....ale dá sa to....! Tak, nám držím...všetkým palce .-)) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (25)

  • Příběh filmu se odehrává po událostech ve snímku Highlander 2 - Síla kouzla (1991). (tyzmrde)
  • Prvý Highlander, v ktorom sa objavila nesmrteľná žena. (Lukoh)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama