Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Foreman je už dvacet let marketingovým ředitelem časopisu Sports America a má hlavu plnou starostí. V kuchyni našel krabičku od těhotenského testu, dlouholetý klient Eugen Kalb mu oznámil, že už nebude v časopise inzerovat, a vydavatelství, pro které pracuje, koupil nový majitel. Strach, že je jeho dcera Alex těhotná, se sice nepotvrdí, ale šok ho přece jen nemine. Nejprve mu manželka oznámí, že čeká dítě, a pak mu šéf řekne, že nové vedení na jeho místo dosadilo někoho jiného. Šokovaný Dan zjistí, že jeho novým nadřízeným je teprve šestadvacetiletý Carter Duryea, který nemá s reklamou žádné zkušenosti. A to ještě netuší, že se mladík, kterého právě opustila manželka, ve výtahu seznámil s Alex. Zmatený Carter není schopen předložit oddělení obchodní strategii, a tak jen uhýbá pomocí naučených frází. Jediné, na co se zmůže, jsou výpovědi. Navíc se vnutí k Danovi na nedělní oběd, kde se opět setká s Alex... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (253)

carly 

všechny recenze uživatele

myslím, že som ten film tak úplne nepochopila. o kom mal vlastne byť? ak o Carterovi, tak to bol dosť smutný príbeh, aj keď na konci bola nádej. ak o Danovi, tak to bola dosť nudná story. a tá love story, na ktorú som sa najviac tešila, bola úplne zbytočná, alebo minimálne postrádateľná. herci boli skvelí, ale ten príbeh ... taký nijaký ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Topher Grace byl pro mě v tomto filmu snad tím největším překvapením. Nejenže jeho přivanutí čerstvého větru do firmy byl nezapomenutelný zážitek, ale on především stělesnil Cartera jako ne úplně dokonalého a světaznalého ředitele. V některých situacích jsem si vzpoměl sám na sebe. Nervózní poklepávání nohou či "Nevím co mám udělat, abych prolomil to trpné ticho v rozhovoru, tak řeknu nějakou blbost." mě úplně dostávali. Navíc to fetišistycké pití kafe má taky něco do sebe.... A Scarlett chci k sobě domú!!!!!!!!!!!!!! ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Tradiční firemní mravoučná " teach to learn" pohádka se sociálním motivem, generačními výměnami nejen na basketbalovém hřišti a civilní milostnou linkou....Tenhle snímek pro mě objevil, že a) Topher Grace už konečně umí hrát, že b) Dennis Quaid ještě umí hrát a že c) Scarlet umí hrát všechno (mj. tenis, ping-pong, na schovávanou)..... Předvídatelná, humorná a neurážející komedie o stárnutí a dospívání, ale po výborném minulém počinu bratří Weitzových About a Boy jsem čekala něco víc. 7/10 ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Slizký Malcolm McDowell lítá po světě v tryskáči a sem tam koupí a sem tam střelí nějakou tu firmu. Polovinu mančaftu vyhází kvůli snížení nákladů a zbytku předvede logo ala Nokia. Obklopuje se mladými ambiciózními pitomci (Topher Grace), kteří dělají velké personální šachy vědouce sami o vedení kolektivu hovno. A pak na to všichni dojedou. Dojemné je, že na konci si řeknou jak jsou dobří lidé a jak se vzájemně od sebe učili a naučili. (A mě bylo pořád záhadou, kde ti naši idioti manažeři berou ty grífy-voni tohle asi viděli!). Scarlett Johansson je klasicky krásná a nové neznámé účesy ji velmi sluší. Objektivně zhodnoceno, nebyla to až taková sračka jak jsem čekal. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Aby film, který se celý odehrává někde v kanceláři nebyl nudný potřebuje chytlavý scénář, ale hlavně výtečné obsazení, což se mu zde dostalo. Příběh je takový sympatický a žánr filmu bych označil za jakousi "melancholickou komedii." Jak jsem říkal herci jsou výteční a ústřední trio opravdu výborně funguje. Logicky mě nejvíc překvapil Topher Grace, protože Quaid hraje už pěkných pár let a Scarlett dnes přetřásají každé druhé noviny, kdyžto Tophera Grace jsem viděl jen v malé roličce v Soderbergově "Traffic." "V dobré společnosti" je dobrý na nic si nehrající film. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Kniha, kterou čte Alex (Scarlett Johanson) v kavárně, je "Early Short Stories" od Antona Chekhova. (viperblade)
  • Natáčení probíhalo v New Yorku. (M.B)

Reklama

Reklama