Reklama

Reklama

Profesionální hráč amerického fotbalu Paul Crewe prodal důležitý zápas a byl vyloučen z ligy. Pak se pohádal s bohatou přítelkyní Lenou a opilý vyrazil s jejím autem na projížďku. Během své spanilé jízdy zcela zdemoloval její auto, ale také řadu policejních vozů. Je zatčen a odsouzen ke třem rokům v texaské věznici, o což se postaral její správce Hazen, velký fotbalový fanoušek. Chce po Paulovi, aby mu pomohl zlepšit výsledky týmu, a když vzpurný vězeň neprojeví dostatek nadšení, pod pohrůžkou dalších pěti let vězení ho k tomu donutí. Paul si s výběrem hráčů hlavu nedělá. Pak se objeví Nate, který byl kdysi úspěšný fotbalista, a společně se pustí do sestavování týmu, složeného především z obránců. Paul však cítí, že to stále není to pravé, a tak se vydá k vůdci černých vězňů Mossovi. Ten sice účast na zápasu pro pobavení dozorců odmítne, ale nechá se umluvit na basketbalový zápas jednoho proti jednomu. Pokud Paul zvítězí, přidají se černí vězni k jeho týmu. Situace se vyhrotí, když se stráže pokusí některé hráče zastrašit. V konečném důsledku to však má opačný efekt. Nejenže se k týmu přidají černí vězni, ale celý tým má najednou novou motivaci a bojovou náladu. Poslední kapkou se stane pokus o vraždu Paula. Je jasné, že tentokrát půjde na hřišti o víc než jen o sportovní výsledek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (640)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Skvělá jízda kombinující dvě zaručeně funkční záležitosti. Vězení a Americký fotbal. Potěší i herecký ansámbl, kde Adam Sandler poprvé snad i hraje a spousta ranařů( Ve filmu snad hrají ty největší zvířata, které spatřily filmový svět) chyběl jen Momoa a Bautista. Nevím proč jsem film tak dlouho odkládal, skvělá komedie. 90% ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Dobrá komédia. Komédie veľmi nevyhľadávam ale ak sa objavia tak si s radosťou pozriem. A toto ma vonkoncom nesklamalo. Ba naopak. Zasmial som sa a dobre som sa pobavil. Adam Sandler sa ukázal v dobrom svetle a nielen tu ale aj v dobrej komédii 50 krát ...atd. A dobrý pocit len utvrdila kapacita ako je Bob Sapp. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. Errtime - Nelly ,2. Shorty Bounce - Lil Wayne ,3. Bounce Like This - T.I. ,4. Let 'Em Fight - Ali/Gipp ,5. Stomp - Murphy Lee/King Jacob ,6. So Fly - Akon ,7. U Should Know - 21G ,8. Whip Yo Ass - W.C./Nelly ,9. Talkin' That Talk - Chamillionaire/David Banner ,10. Datz on My Mama - Taylor Made/Nelly ,11. Infultrate - Trillville ,12. My Ballz - D12/Eminem ,13. Fly Away - Nelly , ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Sportovní perlička z doby, kdy všechny Sandlerovy komedie ještě byly minimálně pro jeho fanoušky zárukou kvality. Film v ohromném tempu přechází z víru velkoměsta a svlečených večírků do zatuchlé vězeňské pustiny a začíná se orientovat na to nejdůležitější - fotbal. Není to sice ten nádherný evropský sport, kde vítězí talent nad silou, ale co si budeme nalhávat, vidět zástup nadělaných "pětihvězdičkových" černochů či bývalých wrestlerů, jak se řežou hlava nehlava a ještě si sami ze sebe dělají nehoráznou legraci, je zkrátka skvělá zábava, nehledě na demenci (nechutné roztleskávačky, Rob Schneider) a jednostrannost (jeden hráč má nadváhu, tak se mu opakovaně zasmějeme) některých vtipů. Každopádně zbytek i včetně nutné dramatické nadstavby a za vydatného přispění výkonů Cromwella a Fichtnera funguje takřka na jedničku a v závěru držíme těm sprostým, násilným a duševně zaostalým jedincům z řad vězňů palce tak křečovitě, až si říkáme, čím si to vlastně zasloužili... Asi tím, že Trestná lavice povedeným filmem zkrátka je. 80% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv na náš fotbal nedám dopustit, tohle se mi líbilo víc, než evropský remake Mean Machine s Vinnie Jonesem. Bylo to zábavnější, komediálnější, rychlejší..........zkráttka lepší. Navíc vězeňský roztleskávačky byly naprosto boží. A dekolt Courtney Cox? Ten by si zasloužil svojí vlastní kategorii. 80% ()

Galerie (61)

Zajímavosti (33)

Související novinky

Paramount chystá remake Trestné lavice

Paramount chystá remake Trestné lavice

08.11.2023

Hezkých předělávek není nikdy dost a fanoušci přímo lační po tom, aby své oblíbené kousky mohli vídat znovu a znovu, jen v úplně jiném provedení. Nebo si to alespoň myslí hlavouni studia Paramount,… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Bankovní loupež á la Lyne

Bankovní loupež á la Lyne

08.08.2006

Kontroverzní Angličan stojící za úspěchy Lolity se po čtyřech letech vrací k režii. Adrian Lyne byl dosazen samotnými představiteli Warner Bros. na místo režiséra filmové adaptace knihy Chucka Hogana… (více)

Reklama

Reklama