Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

piglit 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jde o vykrádačku, kde není nic originálního. Pokud by členové skupiny chtěli, tak s nářadím, které bylo k dispozici, by jim ta zeď místo oken trvala tak 4 hodiny, případně kterýkoliv vnější bod budovy jeden, max dva dny. Co je potřeba vyzdvihnout, je to, že scénář nepodlehl zažranému multikulturalismu a první tři mrtvoly má na starosti poměrně primitivní černošský mladík, což by patrně proběhlo i v reálu. Další ocenění zaslouží slušné výkony herců a závěrečný twist, takže nakonec žádné zklamání... ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

No nejedná se o filmový kult,ale nejedná se ani o doslovný odpad.Podle mého názoru se jedná o filmový průměr,i když ne každému se film líbí.Tedy je pravdou,že od něj divák nemůže očekávat něco extra až něco doslova neočekávané.Spíš by mě na něj hledět jkako na film a ne se v něm šťourat,i když i na mé straně jsou filmy,které mě také neoslovily.A tak jak se říká,Každému se líbí něco. ()

Reklama

Ladisec 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak s takovým dobrým námětem neudělali vůbec nic, dementní scénář, těžce přehrávající herci např. ten černoch byl nejtrapnější ze všech. Tvůrci se pokoušeli oněco podobného co se povedlo ve filmu Kostka a Saw2 a nepovedlo se jim to ani z daleka, ten co byl za kamerama se musel válet smíchy po podlaze, protože takovou smečku dementů pohromadě jen tak neuvidíte, dávám dvě hvězdy za ty supr ženský a závěr byl docela dobrej. ()

sarkareifova 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se mi to zdálo jako solidní podívaná, ale postupem času to opadalo. Vždyť jen celá půlka filmu je o tom, že něvědí co mají dělat. Něž jim došlo, že se vlastně mají pozabíjet uběhlo snad milion let. Ale i přes toto všechno se to v druhé polovině slušně rozjelo a byla to i celkem napínvá podívaná. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Pod tři hvězdy prostě nepůjdu. I přes neoriginalitu, technickou jednoduchost a místy křečovitou psychologii jsem se nenudil, závěr je přes všechnu okatou uspěchanost zdařile vygradovaný, na Susie Amy se krásně kouká a poslední scéna filmu je dokonalost. Jako v oddechové kratochvíli tady moc slabin neshledávám. I přesto, že je herecké obsazení nesympatické a celkový look filmu poskakuje mezi sterilní vydezintifikovaností Kostky 2 a televizní laciností. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)

Reklama

Reklama