Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (85)

plakát

Saw 5 (2008) 

Je to sice nejslabší díl celé série, ale pořád mě to baví, pořád je na co koukat a já se královsky bavím.

plakát

Deník mrtvých (2007) 

Romero zkrátka umí natočit zombie horor a nikdo jinej na něj nemá, nejvíc se mi líbí, že natočil ,,jen další'' film o svých milovaných zombie, ale přesto je snímek dost syrový, temný a děsivý na to aby zaujal široké publikum a ještě vás donutí se mnohokrát zamyslet nad tím, co kdyby se to stalo, co by jste dělali? Nenudil jsem se ani minutu, skvělý horor!!

plakát

Jackie Brown (1997) 

Další člen vynikajicích tarantinových filmů, takhle by podle mého měla vypadat kvalitní kriminální drama, navíc Tarantinův styl je cítit skoro pořád a to je to co dělá ten film neobyčejným a zajímavým, nikdo jiný by to tak skvěle nenatočil, je to radost se na jeho filmy koukat!!

plakát

Vraždy bez záruky (2004) odpad!

Čekal bych od Hoopera větší porci strachu hrůzy a krve, vlastně no ono v tom filmu z toho co jsem jmenoval nebylo skoro nic, takže bych měl spíš napsat, kdyby tam bylo aspon trochu strachu, hrůzy a krve možná by se na to koukat dalo, ale takhle to byla strašná kravina bez ničeho.

plakát

Hele kámo, kdo tu vaří? (2005) 

Dávám tři za to skvěle vymyšlenou hru, uchcával jsem smíchy když ji tam všichni hráli a snažili se jeden druhýho načapat. Jinak myslím, že to byla sranda od začátku do konce, nejlepší role byla pořád naštvaná Naomi, která vychrlila snad všechny možný nadávky, co jich na světě jen je. Dobrý

plakát

Pád do tmy (2005) 

Máte strach ze tmy anebo trpíte klaustrofobií? Pokud ano tak se na tohle vůbec nekoukejte

plakát

Smrtelné zlo 2 (1987) 

Já se královsky bavil, Ash je naprosto dokonalej hrdina, Sam Raimi zkrátka ví jak natočit dokonalou hororvou komedii, povinnost pro každého hororového fandu.

plakát

Braindead - Živí mrtví (1992) 

Tak tohle byl nejlepší krvavej nářez co sem kdy viděl, Jackson je fakt úchylnej magor a vůbec se s timhle filmem nemazlil. Chvílema sem řval smíchy a chvílema nevěřil vlastním očím, co všechno dokázal Jackson vymyslet za neuvěřitelné nechutnosti a kolik způsobů rozčtvrcení nebo rozsekání zombie vymyslel. Nazval bych to krvavou, nechutnou a morbidně legrační krvavou orgií a masakrem. Nejlepší hororová komedie všech dob.

plakát

Puls (2006) odpad!

co to bylo? že bych jeden z nejblbějších hororů roku, ano to je možné!!! Kdo se u tohodle mohl bát, nuda nuda nuda, blbost a zase blbost

plakát

Země mrtvých (2005) 

Romero ve své nejlepší formě, takhle má vypadat pořádnej zombie horor.