Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Já věděl, že si to mám dát v češtině, já blbec. No co už, chtěl jsem Full HD rozlišení, tak mám Full HD, ovšem v originálním znění, díky kterému fóry, gagy a legrácky tolik nevyzní jako v naší krásně znějící a bohaté češtině :) Současných 58 fanoušků má za to, že je to humor prvotřídní kvality...no to silně pochybuji. Škoda, že zde byla spousta scén plná nechutností a trapáren, zejména v podání Luise Guzmána. Nebýt toho, tak Waiting měla i řadu zajímavých reálných momentů, se kterými se lidé z gastro-prostředí setkávají každý den. Takhle to spíše sklouzávalo k nezáživným volovinám. Jen tak tak to nesklouzne pod průměr. 50% (with J.) ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Waiting... je naozaj film,ktorý sa každému hold nezavďačí. Tento film je ako mix prcičiek a porna, a to už je čo povedať. 80% konverzácie vo filme sa týka len sexu a nadávok, porípade nechutných scén. Vo scéne, keď Ryan Reynolds povie, že je vyhlášená ,,kráva dňa" a začnú jednej zákazničke (tej kráve) do jedla pluť, smrkať, dávať z vlasov lupiny alebo si jedlo strkať medzi varlata, z toho som fakt nemohol. Jedna nadržaná scéna za druhou a 93 minút nebeží film, ale skorej porno. Ale odpustím to tejto snímke, pretože už dlho som sa takto nezasmial, ale režisér sa naozaj musel asi stretnúť s volom... a Ryan Reynolds, tak to je fakt týpek a buzerant ako sa patrí :-)))/60%/ ()

Reklama

liuk 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že tahle "komedie" využila svůj potenciál tak z pěti procent. Kdyby byla pojata podobně jako Office Space, jen přesunutý do fast foodu, tak by to mohla být s pomocí dobrého scénaristy určitě sranda. Bohužel situace, kdy zaměstnanci jsou hosty přiváděni k šilenství je snad jen jedna a ta je ještě zabitá hroznou nechutností. Všechny postavy, až na opravdu sexy Natashu, jsou nesympatické až hanba. Nejhorší z nich je sečtělý černoch dávající rady do života, který působí jak klišoidní pěst na oko. Verdikt: Pár solidních vtipů, kvůli kterým bych Waiting možná dal lepší 2*, se tu sice objeví, ale na hranici odpadu je sráží ty šilené nevtipné nechutnosti ala Kevin and Perry... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Adam Gorgoni: 1. Nick and T-Dog's P-H-Fat Rap 2. Callin' Out 3. No Tomorrow 4. Habanera 5. Moonshine 6. Trojan Horse 7. Kamikaze Sunrise 8. Gangsta Rap 9. Electric Version 10. Days Turn into Years 11. Don't Let It Get You Down 12. Battle Hymn of Republi 13. Can't Fight This Feeling ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že těm hercům neni trapný v něčem takovymhle hrát a taky nechápu, že někomu stojí za to dát peníze, aby mohlo vzniknout něco v tomhle stylu. Je to uplně o ničem, ale na druhou stranu chápu, že přesně tenhle druh filmů se líbí puberťákům a to je dost obsáhlej okruh diváků, takže takovýhle komedie přece jenom svůj fanklub maj a to jim nejspíš dělá to hodnocení, který maj... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)
  • Herečkám Paris Hilton a Molly Sims bola ponúknutá rola Danielle no obidve odmietli. Na poslednú chvíľu túto postavu dostala Jordan Ladd. (Flipper)
  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)

Reklama

Reklama