Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

Bat55 

všechny recenze uživatele

Waiting... je naozaj film,ktorý sa každému hold nezavďačí. Tento film je ako mix prcičiek a porna, a to už je čo povedať. 80% konverzácie vo filme sa týka len sexu a nadávok, porípade nechutných scén. Vo scéne, keď Ryan Reynolds povie, že je vyhlášená ,,kráva dňa" a začnú jednej zákazničke (tej kráve) do jedla pluť, smrkať, dávať z vlasov lupiny alebo si jedlo strkať medzi varlata, z toho som fakt nemohol. Jedna nadržaná scéna za druhou a 93 minút nebeží film, ale skorej porno. Ale odpustím to tejto snímke, pretože už dlho som sa takto nezasmial, ale režisér sa naozaj musel asi stretnúť s volom... a Ryan Reynolds, tak to je fakt týpek a buzerant ako sa patrí :-)))/60%/ ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Naprostý nesmysl, která je sice úplně sprostý a místy odporný, ale zasměje se mu úplně každý. Ryana Reynoldse mám celkem dost ráda a docela mě mrzí, že svou roli tak trochu odflinkl, co si budeme povídat. Proto tentokrát jen slabší průměr 45%. Nebylo to úplně zlé, ale na druhou stranu jsem čekala něco lepšího. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jako bejvalej kuchař a barman Vám můžu potvrdit, že ten co psal scénář, naprosto věděl která bije. Dokonale vypointované dialogy, hlášky, vztahy na pracovištích a u toho samozřejmě lehce fekální a drsnej příběh říznutej o dobře vymyšlenou hru. Film pro pracovníky gastronomie, film pro inteligentní lidi s nadhledem co uměj číst mezi řádky. Pseudo iňtouši a rádoby uvědomělí uživatéle od 3* níže nechť si vylížou prdel, nebo je čeká česneková sůl. Moje srdcovka. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Párkrát se zasmát dalo, ale třeba ta hra, co se táhla celým dějem byla už pak moc ohraná. Z ksichtů mě zaujal jenom ten nováček a kuchař Raddimus (Luis Guzmán), kterej je fakt supr a furt tam šuká takovou buchtu, hajzl jeden. No a dobrej byl taky hlavní kuchař Bishop. Jinak dost trapný, americký a místama trochu nechutný (za to poslední jsem přihodil * navrch), ale zas ne až tak moc (tak jsem ji zas strhl). Dnes jsem to viděl znovu a musim tu hvězdu zas přihodit, protože to je tak ujetě ujety, až je to fakt vtipny a docela jsem si to užival, chch, eště teď se chlámu všem těm postavičkám... ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii si nejvíc užije ten/ta kdo někdy pracoval/a jako čísník/servírka nebo kuchař/kuchařka. Je logický, že tenhle druh humoru se nemusí líbít každýmu, ale dát tomuhle filmu 1* nebo odpad! je při nejmenším nelogický, protože ti co nepracovali jako čísník nebo kuchař si neuvědomujou, že je to jedna z nejmín placenejch a jedna z nejhorších prací a někteří zákaznící jsou fakt hulváti. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Zahraniční hostia, ktorí prišli do baru, hovoria nemecky s rakúskym dialektom. Hovorili: "Videli ste tú blondýnku? Je neuveriteľná, jej prsia sú perfektné!" (Flipper)
  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)
  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama