Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (179)

marshall 

všechny recenze uživatele

Tak na mě zapůsobila tahle komedie jako dost špatný vtip. Kolikrát jsem se zařekl, že se podobných kousků vystříhám, abych nemusel zpytovat svědomí, že jsem doslova promrhal čas, ale pokaždé znovu a znovu sednu propracovaným trailerům a všemožným reklamám na lep. Nadmíru špatné a nicneříkající herecké výkony, Jessica Simpson je vážně mizerná herečka, banda trapných a nesmyslných scének, obskurní dialogy, zkrátka tady všem aktérům pšenka nepokvete. Rozhodně bych zařadil tento filmový počin k podprůměru... P.S. Proč se film, který se v originále jmenuje Employee of the month, těší v Česku jménu Rande měsíce??? ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Film, který mě opravdu překvapil.....nevěřil jsem, že komedie odehrávající se v americkém hypermarketu může být tak zábavná...sice jsem viděl už lepší kousky, ale i tak se mi film opravdu zalíbil...podle plakátů na film, kde si nejvíce prostoru urvala Jessica Simpson jsem čekal, že bude hrát hlavní roli ona a film bude nuda, ale naštěstí tomu tak není a film se točí hlavně kolem Dana Cooka a Daxe Sheparda, ketří jsou prostě skvělí....Celých 103 minut jsem si film užíval:) ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Páni, z takové motivační agitky by před čtvrtstoletím byli soudruzi na UV u vytržení a mladý sympaťák za kasou by jistě, byť neoholen a nečesán, zastínil i Ženu za pultem. S humorem už je to však slabší. Ne že by nebyla snaha, jenže se většinou míjí účinkem. Navíc brzy začne pokulhávat tempo, které překvapivě brzdí především hlavní romantická linka, takže na nějaké opravdu hutné závodění není čas. Před krachem tak film nakonec zachránila především slušně nahozená a poctivě udržovaná atmosféra ryzí pohodovky. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nemožem povedať,že tato komédia na mňa zanechala nejaký veľký dojem.Na zasmiatie nič moc,filmu ide hlavne o pointu.Je to o Zackovi a Vincovi ktorý proti sebe vedú tichú vojnu a potom sa to viac zosíli,keď príde nová pokladnička Amy.a Zack začne robiť všetko preto aby bol zamestnanec mesiaca,lebo sa dozvedel že Amy takí zamestnanci priťahujú.A toľko nesympatických hercov v jednom filme,som už dlho nevidel.Okrem J.Simpson a keď zatvorím jedno oko tak D.Cook,su všetci ostatní nesympatický.Neviem či to bol zámer,alebo tvorcovia filmu majú taký zlí vkus.A Vincovmu patolízačovi Chorchemu by som zlomil nos,taký mi bol nepríjemný. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dane Cook, herec, kterého si všímám poslední dobou častěji a častěji. Z průměrné komedie udělá jeho příjemný hlas něco zvláštního, co donutí diváka sledovat film a hlavně díky němu. Tak mi to příjde. Dane Cook je prostě sympaťák. První film, co jsem s nim viděl se nazýval Klikař Charlie a stejně jako on, má Rande měsíce podobný průběh jen rozdílný příběh. Nic zvláštního tedy, ale s radostí se na něj podívám znovu a rád. Skvadra herců se v tomto filmu setkala docela dobře a chvílemi jsem se s radostí pousmál. Komedie jak má být. Nic zázračného, ale své cíle rozhodně plní. --- Jediný problém je, že jsme přišli o Janet na kase číslo tři. Vždyť měla být už v práci. Kde je? Najdi ji. - Umřela včera v noci. - Takže nepřijde? - Nemyslím, pane. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Vo filme si zahrala aj Eva Longoria, jej scéna sa však do kín nedostala. Nájsť ju ale možno na DVD. (misterz)
  • Obchod, v ktorom je film natočený, je Costco v Albuquerque v Novom Mexiku. (Raccoon.city)
  • Dax Shepard (Vince) tvrdí, že vlastní vzácnu Hondu 1981, ale v skutočnosti išlo o Hondu Civic 1300 FE [SL] z roku 1982. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama