Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Film jsem poprvé viděl někdy krátce po premiéře, když jsem chodil na gypl. Přišlo mi to nechutné, debilní a hodnotil jsem odpadem. Teď jsem mu dal znovu šanci a... upřímně mě to moc bavilo. Debilní a nechutné je to pořád, ale asi mám po těch patnácti letech trochu jinej pohled na svět. Podobně jako pořádně nedoceníte The Office, než si projdete nějakým korporátem, tak nepochopíte ani Waiting..., pokud nemáte za sebou nějaké nepříliš dobré zaměstnání, na které možná po nějaké době vzpomínáte s notnou dávkou nostalgie. Tím neříkám, že jsem někdy pracoval v gastro a dával lidem do jídla pubické ochlupení, ale tak nějak je pro mě celá ta sebranka úchylů a jejich falický humor mnohem uvěřitelnější. Perfektní cast je třešničkou na dortu. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Je skoro až k neuvěření jak tenhle ,,film" vůbec o ničem není :D Většina těchto ,,komedií" se snaží spářit nejvíc normálního kluka s tou nejžhavější kočkou na škole a daj si přitom trochu trávy a rozeberou vztahy a jsou u toho patřičně zprostí. Ale tady se ten ,,příběh" vskutku neposune ani o centimetr kamkoliv, což podle mě vyžaduje docela umění :) Přesto všechno se zde najde pár věcí, které jsou více něž povedené a dělá to z Waitingu... lehce podprůměrnou ,,komedii"... ()

Reklama

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Mě to prostě bavilo, Reynolds je frajer, kočičky tam byli k sežrání a námět "hry" proti ponorkové nemoci je zkrátka skvělý. Velice zajímavá a zábavná sonda do života lidí, jejichž práce je přetvářka, i když ve skutečnosti je to všechno dost sere. Nikoliv fekální komedie, ale velice zábavná a chytrá komedie. (75%) ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Tak to mě teda mrzí to vaše chabé hodnocení, ale já jsem z toho filmu byla vážně nadšená. Skvělé vtipy, hlavně ta jejich hra, mezilidské vztahy a hlavně vám ukážou, že nikdy nevíte, co se děje v zákulisí vaší oblíbené restaurace. Vše, co se odehraje za jediný den je humorné, vtipné a prostě super. Strčte si tu jednu hvězdičku někam, nerozumíte srandě! ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalšia do zbierky hnusných odpadových komédií. Reynolds sa môže len hanbiť za účasť na tomto projekte. Toto nie je film to je filmová atrapa, odporná imitácia a urážka skutočných filmárov. Nedokázal som sa prinútiť zasmiať ani raz. Celý falošný humor tu je sílený a zameraný len na sex, drogy a fekálie. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Herečkám Paris Hilton a Molly Sims bola ponúknutá rola Danielle no obidve odmietli. Na poslednú chvíľu túto postavu dostala Jordan Ladd. (Flipper)
  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)
  • Zahraniční hostia, ktorí prišli do baru, hovoria nemecky s rakúskym dialektom. Hovorili: "Videli ste tú blondýnku? Je neuveriteľná, jej prsia sú perfektné!" (Flipper)

Reklama

Reklama