Reklama

Reklama

Mladí muži za pultem

  • Česko Podvodníci z New Jersey (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezávislá komedie zachycuje jeden den dvou pohodlných prodavačů z New Jersey. Dante zaskakuje v samoobsluze, zatímco jeho kamarád pracuje ve vedlejší videopůjčovně. Oba by radši dělali něco jiného, a svým zákazníkům to dávají pěkně sežrat. Jeden divoký den v životě dvou přepracovaných mužů za pultem, jejichž jazyk ostrý jako břitva a neobvyklé pracovní manýry dávají zcela nový význam pojmu zákaznický servis. Navzdory neustálému proudění nevyzpytatelných zákazníků si oba prodavači z New Jersey klidně stihnou zahrát hokej na střeše, navštívit pohřební síň a urovnat své nekonvenční milostné vztahy. Šéf není v dohledu, takže si buďte jistí, že když je obchod ponechán napospas těmhle dvěma, může se stát naprosto cokoli. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (474)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Clerks je takmer dokonalá americká nezávislá komédia, ktorá je mimochodom extrémne hrubá, ale na rozdiel od súčasného mainstreamu stále vtipná. Ako keby bola predobrazom všetkých sexistických a fekálnych teen prefabrikátov dneška, ktoré si hrabú piesoček prevažne na domovskej americkej pôde. O jednu hviezdu dávam menej iba kvôli ešte vydarenejšiemu pokračovaniu, ktoré je vtipné nonstop. Clerks je občas trochu hluchý. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je naprosto dokonala komedie, diky niz vznikly minimalne dve zasadni veci. Zviditelnil se Kevin Smith a moh diky tomu natocit dalsi skvely filmy a vznikla tu dvojka Jay a Silent Bob, coz je nejzasadnejsi dvojice vsech dob. Sice tentokrat nemaj jeste tolik prostoru, ale jsou tu a to se pocita. Ve filmu se prakticky furt jen keca, bud nejaky sprostarny nebo zivotni moudra, ale diky naprosto genialnimu scenari je to proste jizda, nektery vtipy jsou naprosto kulervouci a Brian s Jeffem nemaj chybu. Proste dokonalost. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí Clerks som si uvedomil tri veci. 1. Kevin Smith je vážne borec. 2. Jay a tichý Bob je dvojka na pohladanie 3. Príbeh Danteho je tak "pohodovo" a realisticky vyrozprávaný, až nejednému z nás pripomenie vlastné zážitky zo života (drama s odstupom času = komédia). Výborná konverzačka! ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Těžko se mi hledají slova, tak to napíšu jednoduše. Ten film je prostě hrozná blbost- možná velmi chytře natočená a sympaticky zahraná, ale pro mě pořád jen nehorázná blbost o ničem, kde se celou dobu neděje takřka nic a skončí to tak nějak....nijak. Nepopírám sice, že je to ve své podstatě docela originální, místy i vtipné a divák se nikdy nenudí (proto také ty 3*), ale kvalitní a pro některé dokonce kultovní komedii si prostě představuji trochu jinak. Ale za pár pozdějších filmů to u mě má Smith pořád "vyžehlený" :-) 60% ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Geniální komedie, díky níž se zjevil neméně geniální scénárista a režisér Kevin Smith. Ve svém černobílém nezávislém debutu názorně ukázal jak má vypadat komedie o mladých lidech pro mladé lidi. Svého hrdinu Danteho, flákače z Quick Stopu, nechává překonávat během jednoho dne za pultem mnoho prekérních, k zbláznění vtipných situací. Takhle vypilovaný scénář se jen tak nevidí - každá scénka má brilantní pointu, těžko lze najít nějakou "vatu", protože z úst Smithových hrdinů lítá jedna kultovní hláška za druhou. Zkrátka naprosto dokonalý snímek. Rozsvítil hvězdu Kevina Smithe a ukázal světu Jaye a Tichýho Boba. Dva největší machry v celým Hollywoodu. Soukromý milník v kinematografii. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (43)

  • Jason Mewes (Jay) na plakátu není, protože si vedení myslelo, že by působil přebytečně. (hot_spot)
  • Žena vybírající mléko z chladničky je matkou Kevina Smitha. (HellFire)
  • Většina rozpočtu byla poskytnuta rodinou a přáteli. Kevin Smith také kvůli filmu prodal velkou část své komiksové sbírky, později se mu podařilo většinu odkoupit zpět. (hot_spot)

Související novinky

Reboot Jaye a mlčenlivého Boba je na cestě

Reboot Jaye a mlčenlivého Boba je na cestě

03.01.2019

Dlouho očekávaný reboot Jaye a mlčenlivého Boba se dal do pohybu. Oznámil to režisér Kevin Smith (Clerks 2: Muži za pultem, Hledám Amy). Smith, Jason Mewes a producentka Jordan Monsanto tak strávili… (více)

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Jste připraveni na mroží horor?

Jste připraveni na mroží horor?

18.07.2014

Kevin Smith, režisér osobitých komedií Clerks a Clerks 2: Muži za pultem, před pár lety razantně překopal svoji kariéru. Mimo chystaných Clerks 3 hodlá točit především zvrácené horory, přičemž v Red… (více)

Reklama

Reklama