Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (179)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Spíš 3.5. Začátek se tváří jako důstojný nástupce legendárního The Waiting, škoda že postupem času kvalita trochu upadá, ale pořád je se na co dívat. Tyhle komedie z pracovního prostředí té nízké vrstvy vždycky stojí za to, mají své kouzlo:-) Scénář je naprosto typický a ničim vás nepřekvapí a herci působí celý film příjemně, teda kromě slečny Simpsonové,která snad celý film odehrála s jedním výrazem na tváři. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

55 % - Vesměs průměrná romantická komedie, která má "své" chvíle, ale vedle nich i řadu takových, které měl střihač bez milosti poslat k zemi střižny. Jenže pak by z toho byl krátkometrážní film :-) Už od počátku je jasné, jak jsou rozdané karty a podle jaké šablony že to pojede. Ano, slizká hvězda versus sympatické netáhlo, pak přijde krasavice, netáhlo se začne snažit, po chvíli mu padají klacky pod nohy, které on chrabrým stylem překonává. Pak je tu samozřejmě velký třesk, rozkol rýsujících se holubiček, aby se to v závěruvšechno slepilo dohromady. Zaměstnanci okolo Zacka a Vince jsou klasická komediální průřezovka bizarních týpků, samozřejmě tradičně přitažená za vlasy: přisleplý asexuál, charakterní Hispánec, připosraný manager, despotický liliputánský majitel... A na tuhletu obehranou šablonku jsou navěšeny fórky, které to celou táhnou kupředu. Občas jsem se zasmál, občas jsou zvedal oči v sloup, jako u každé hollywoodské instantní polévky. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dane Cook, herec, kterého si všímám poslední dobou častěji a častěji. Z průměrné komedie udělá jeho příjemný hlas něco zvláštního, co donutí diváka sledovat film a hlavně díky němu. Tak mi to příjde. Dane Cook je prostě sympaťák. První film, co jsem s nim viděl se nazýval Klikař Charlie a stejně jako on, má Rande měsíce podobný průběh jen rozdílný příběh. Nic zvláštního tedy, ale s radostí se na něj podívám znovu a rád. Skvadra herců se v tomto filmu setkala docela dobře a chvílemi jsem se s radostí pousmál. Komedie jak má být. Nic zázračného, ale své cíle rozhodně plní. --- Jediný problém je, že jsme přišli o Janet na kase číslo tři. Vždyť měla být už v práci. Kde je? Najdi ji. - Umřela včera v noci. - Takže nepřijde? - Nemyslím, pane. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Taková obyčejná vyprávěnka o snaze získat v jistém velkoobchodě titul ´Zaměstnanec roku´ a to jenom proto, že nastoupila jako nová pokladní žena, která je ochotna jít na rande pouze s nositelem tohoto titulu.. Zkrátka a dobře, mužská rivalita v zájmu náklonnosti ženy, která si vybírá jen toho nejlepšího. Atmosféra snímku je zvláštní. Tváří se to jako zábavná etuda s kapkou romantismu ve snaze o ztřeštěnosti všeho druhu, ale nic z toho není dotaženo do konce. Zábava nebaví, romantika pokulhává, podivné dialogy a smysl příběhu už vůbec žádný. Snímek je značně bolestivý a v jádru věci nesmyslný. Jsou tu vtípky, které jako by jsme už někde viděli. Ano. Filmoví znalci poznají ´Rivalové´ z roku 1996, ´Vesmírná tělesa´ z roku 1987 či ´Volný den Ferrise Buellera´ z roku 1986. Ale to se děje běžně, takže vlastně nic proti ničemu. Jenže, když se takový snímek ztrácí ve své předvídatelnosti a nedostatku originálnosti, je velkou marností snaha povzbudit divácký zájem, aby při sledování snímku vydržel až do konce. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Parodie na romantickou komedii? V tomto případě asi definitivně možná ano! Prvních dvacet minut jsem si říkal"co to doprdele je?" Pokud se omámíte nějakým halucinogenem, případně si necháte udělat lobotomii, nebo si nějak jinak snížíte IQ, budete se opravdu slušně bavit. Svět supermarketu ve velmi svérázném provedení. Film má všechny ty odporné klišé romantických komedií a všechny je ukrutně sladce rozpatlává, až z toho nakonec vyleze ne sračka, ale docela lidský příběh. Složitý balanc nad propastí nevkusu, z kterého nakonec vylezl nikoliv loser, ale employee of the month! 70% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Dax Shepard (Vince) sa musel prefarbiť na blond, pretože sa príliš podobal na Dana Cooka (Zack). (misterz)
  • Obchod, v ktorom je film natočený, je Costco v Albuquerque v Novom Mexiku. (Raccoon.city)
  • Dax Shepard (Vince) tvrdí, že vlastní vzácnu Hondu 1981, ale v skutočnosti išlo o Hondu Civic 1300 FE [SL] z roku 1982. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama