Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (179)

merigieren 

všechny recenze uživatele

Když to vypnete v 1h 17 min tak si užijete zábavnou komedii s mnoha nápady. Jako třeba útulné hnízdo mezi paletami, romantický večer v hypermarketu nebo zlámané tyčky řešící všechny problémy. Prostě zábava. Po již uvedeném okamžiku dojde k závěru prahnoucímu po vítězství a porážce (nesmyslně zběsilá honička a zas morální návrat k přátelům aniž bychom opustily vyšší cíle :-)). Proč ? Sice jde jen o 15 minut, ale dokázalo mě to přesvědčit o pádu na 3*. ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Skoro jako ženské sedící za kasou u nás v sámošce, na sobě přehoz a z paměti ťukají cenu na staré klávesnici polorozpadlé pokladní kasy. Třetí v řadě čekáš, až si staré báby před tebou povykládají lokální novinky týkající se vesnických celebrit a s vypětím všech sil držíš místy nervy z netrpělivosti nebo záchvaty smíchu na uzdě. Neskutečná zábava! Je jasné, že typická potrhlá americká komedie ve stylu Waiting, zasazená do takového prostředí nebude tak zábavná. Stejná sestava, stejný koncept. Frajer, jeho sok, pár nebožáků, hloupý šéf, mudrc, blondýna a vyústění happyendem. Celé je to hloupé, ale stejně ti to se slušnými herci přijde vhod, jako zábavná oddechovka. No dnes by bývalo hodnocení o něco slabší, ale kdysi jsem měl tento žánr docela rád. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Šialene nudný film z prostredia, kde by som nikdy nechcel pracovať a keby som tam stretol takú ženu, snažil by som sa, aby sme obaja odtiaľ odišli. Podľa mňa by mali byť takéto obchody automatizované a pracovať by ľudia mali v ľudských podmienkach. Niektoré veci z toho filmu sú nezabudnuteľné ako tá súťaž, tá skrýš v skladoch a krásna Jessica Simpson. Celkovo však nudný a slabý film. ()

sledge 

všechny recenze uživatele

Americka komedia obsahujuca viac nez male mnozstvo mladych b-ckovych hercov + jednu spevacku, to neslubovalo nic dobre. Ako dobre ze som sa mylil. V poslednej dobe si holywood akoby zacal uvedomovat aky odpad vytvaral v niektorych zanroch (teen komedie a filmy o roznych sportovych zazrakoch napriklad) no a vznikaju celkom originalne kusky. Co sa tohto filmu tyka, jednotlive postavy su dobre zadefinovane, humor je celkom originalny (najma v podani kratkozrakeho Andyho Dicka) a zaver tiez nie je taky jasny ako by sa zdalo. Dobra oddychova komedia co neurazi. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Není to natočené špatně (ani vyloženě nudně) a Dane Cook je sympaťák bezmála Reynoldsova formátu (tj. vhodný i pro chytřejší zábavu, než jakou nabízí kinematografická odnož MTV), ale že bych se bavil, to se taky říct nedá. Z každého regálu sice kouká nadsázka a režisérovy odkazy na jiné žánry přijdou k chuti, ale smíchonosných momentů už bývá víc pomalu i na pohřbech. Tedy na těch veselých. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Dax Shepard (Vince) tvrdí, že vlastní vzácnu Hondu 1981, ale v skutočnosti išlo o Hondu Civic 1300 FE [SL] z roku 1982. (Raccoon.city)
  • Vo filme si zahrala aj Eva Longoria, jej scéna sa však do kín nedostala. Nájsť ju ale možno na DVD. (misterz)

Reklama

Reklama