Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Hrdinové z filmů Kevina Smithe propůjčili své hlasy do animovaného seriálu, kde si s pomocí humoru, který je jejich vlastní musí poradit s nástrahami číhajícími na ně v jejich Quicker stopu. Dokáží se však postavit i bossovi města Leonardo Leonardovi (s hlasem Aleca Baldwina)? Šestidílný seriál na kterém se podíleli všichni původní herci a samozřejmě i Kevin Smith vznikl v roce 2000 zřejmě proto aby ulehčil fanouškům čekání na druhý film Clerks. (Philoun1)

(více)

Recenze (22)

Hrobař 

všechny recenze uživatele

Nad očekávání dobrejch 6 dílů. Velmi slušně jsem se bavil u všech, ale závěr čtvrtýho je TOP. Jsou tu ty narážky na popkulturu jak to člověk má rád od Smitha a snad i líp podaný v dialozích. Navíc mi sedne to rozsekání na epizody. Prostě jsem spokojenej. Tak si říkám že nejlepší by bylo kdyby Smith udělal hranej seriál s postavama a lokacema jak je známe, ale to je jen zbožné přání fanouška :-) ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Mozna jsem od toho ocekaval prilis... snaha o vtip je znat temer v kazde scene, ale na cely jeden dil pripadaji tak tri fakt dobry badass dzouky, coz je malo... mam rad vsechny Smithovy filmy, jeho humor, ale tohle nebyl tak uplne on. Veliky plus je alespon dabing puvodnich Clerksu. Neni to uplne spatny, ale na filmy to fakt nema a jak pozoruju hodnoceni Civala a Hlada jakozto velkych fandu Kevina Smithe, asi mi prozatim neco uniklo, ale vracet se k tomu zatim na cas nehodlam. [6/10 srpen 2009] ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Parodování hollywoodských žánrových filmů v několika málo epizodkách a se starými známými flákajícími se prodavači. Jenže pro televizní formát jsou Clerks okleštěné nejen o peprné překračování hranic dobrých mravů v zájmu šíleného humoru, a kvuli vyhraněnosti na čisté parodování a jednoduchost i o psychoticky geniálního mudrování o životě... Prostě už to nejsou ti staří známí Clerks, jen jejich vcelku vtipná animovaná nápodoba. 7/10 (btw to ale vůbec nic neměni na faktu že Kevin Smith je bůh) ()

GrooveJump 

všechny recenze uživatele

Ono je hrozně těžké hodnotit tenhle "seroš" až po shlédnutí obou dílů hraných Clerks. Přesto se zataženými zuby se o to pokusím. Troufám si totiž tvrdit, že i kdyby se našel někdo, kdo nezná fenomén "dablu", vlastně do budoucna doufám že i "triplu" Clerks a přišel k nim čirou náhodou skrze tuhle minisérii (to je samo o sobě nepravděpodobné, ale né nemožné), tak z pozice fanouška animovaných a komediálních večerníčků, by musel časem uznat, že tohle je taky zaručenej srandy kopec.... ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Zábavný seriál, který překvapí trochu jiným pojetím, než jakým disponují hrané filmy. Samozřejmě, že se vše točí kolem flakáčů v Quick Stopu, před kterým postávají Jay a tichej Bob, ale je to trošku jiný, než ve filmech. To asi dělá ta animace. A bohužel četné zásahy studia. Jay a tichej Bob jsou ve filmech drogoví dealeři a Jay nemluví o ničem jiném, než o nějakejch sprosťárnách. V seriálu se z nich stali stali prodejci pyrotechniky a nikdo samozřejmě nemluví sprostě, jsou to takoví hodní strejdové. Ale když si na to člověk zvykne, tak je to povedená zábava. Snootch to the nootch:) ()

Zajímavosti (11)

  • Druhá vysielaná epizóda je paródiou na prvú epizódu. To znamená, že sa skladá zo spomienok na prvú epizódu. Prvá epizóda nebola vôbec vysielaná. (Flipper)
  • Na konci šiestej epizódy "The Last Episode Ever" je paródia na Looney Tunes rozprávku Duck Amuck (1953). (Flipper)
  • Keď štúdiu kúpilo práva na sériu, nevšimli si, že postavy Jay a mlčanlivý Bob sú drogoví díleri. Keď sa o tom dozvedeli, tieto dve postavy boli pre animovanú sériu zmenené na dílerov s pyrotechnikou. (Flipper)

Reklama

Reklama