Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (179)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Opět film, který se snaží být komedií tak úporně, až se zadřel. Zdá se mi, že se scénárista do komediální polohy nutil, protože mnohem víc než násilně rádobyvtipné momenty na mě působil nenápadný smutek, který se filmem prolínal. Hodně to bylo vidět zejména na zprvu nepřiznaném přátelství mezi Vincem a jeho portorikánským pomocníkem - ze začátku odsunutým do šarže hloupého poskoka, ale později se ukázalo, že byl jedinou oporou a přítelem chlapíka s tak prázdným životem, že pro něj vítězství v anketě o zaměstnance měsíce bylo to jediné, pro co žil. /26. 1. 13./ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Neexistující supermarket Super Club má jednu zářivou hvězdu. Je jím slizká vlezdoprdelka Vince, který v markování zboží porazí na jihozápadě Spojených států kohokoli. Kolegům je to tak nějak šumák, hlavně že zbude čas na pravidelný poker. Jen dokud se neobjeví sličná Amy – to začne i věčný flákač Zack spřádat plány, jak Vince o prestižní titul „zaměstnance měsíce“ připravil. Amy totiž kromě nesporných fyzických kvalit doprovází i pověst, že je na přesně takové hvězdy jak dělaná. Jenže celé to bude nakonec jinak. Obrovský hangár, jak alespoň obchoďák na první pohled vypadá, tak nabízí pro Vince, Zacka a celou bandu jeho flegmatických kolegů celou škálu možných komických situací, ale děje se tomu tak z poloviny. Verbální konflikty pak nabízejí spíše jen urážlivé dialogy, které málokdy pobaví, nicméně samotný souboj už nějaký ten náboj má (ač může být motivace morálně minimálně sporná). Zatímco Dane Cook je charismatický sympaťák, Jessica Simpson jen prezentuje svůj vybělený úsměv a plastikou poslepované kozy. Nepotěší ani přepálená stopáž i nával klišé, ale slušně vypointované situace se debutujícímu režisérovi na druhou stranu upřít nedají. Řeknu to asi takhle; líbilo se mi to podstatně víc než cokoli od Shawna Levyho (Noc v muzeu, Růžový panter apod.), cokoli od Toma Deye (Lemra líná, Showtime apod.), ale na jiný Cookův film Good Luck Chuck to rozhodně nemá!! ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Parodie na romantickou komedii? V tomto případě asi definitivně možná ano! Prvních dvacet minut jsem si říkal"co to doprdele je?" Pokud se omámíte nějakým halucinogenem, případně si necháte udělat lobotomii, nebo si nějak jinak snížíte IQ, budete se opravdu slušně bavit. Svět supermarketu ve velmi svérázném provedení. Film má všechny ty odporné klišé romantických komedií a všechny je ukrutně sladce rozpatlává, až z toho nakonec vyleze ne sračka, ale docela lidský příběh. Složitý balanc nad propastí nevkusu, z kterého nakonec vylezl nikoliv loser, ale employee of the month! 70% ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Když to vypnete v 1h 17 min tak si užijete zábavnou komedii s mnoha nápady. Jako třeba útulné hnízdo mezi paletami, romantický večer v hypermarketu nebo zlámané tyčky řešící všechny problémy. Prostě zábava. Po již uvedeném okamžiku dojde k závěru prahnoucímu po vítězství a porážce (nesmyslně zběsilá honička a zas morální návrat k přátelům aniž bychom opustily vyšší cíle :-)). Proč ? Sice jde jen o 15 minut, ale dokázalo mě to přesvědčit o pádu na 3*. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Debilní komedie, která hlavně ve svojí druhé polovině absolutně ztrácí na atraktivitě. Jedinej kdo snad stojí za zmínku je Pedro z Napoleon Dynamite. Volte ho. Ale vydat se na tenhle film do kina by byla blbost.P.S. v září v 2005 jsem byl v McDonalds Černý Most 3 taky zaměstnancem měsíce a žádná holka se se mnou nevyspala (naštěstí, protože jsme tam stejně měli samý ošlivky:-( ). ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Vo filme si zahrala aj Eva Longoria, jej scéna sa však do kín nedostala. Nájsť ju ale možno na DVD. (misterz)
  • Dane Cook (Zack) je skalným fanúšikom Bostonu Red Sox. Vo filme hrajú Super Club proti Maxi Martu bejzbal a Super Club má červené dresy (na počesť Sox) a Maxi Mart má šedé a modré (na počesť Yankees). Dvoch najtradičnejších rivalov. (Raccoon.city)
  • Obchod, v ktorom je film natočený, je Costco v Albuquerque v Novom Mexiku. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama