Reklama

Reklama

VOD (1)

Jay a Silent Bob právě přišli kvůli soudnímu podvodu o svou identitu. Tím, kdo oba podvedl, je filmová společnost, která o nich natočila několik filmů. Jay a Silent Bob to ale nechtějí nechat být jen tak a rozhodnou se zajet přímo do Hollywoodu a vše tam vyřešit. Žene je k tomu i informace, že filmová společnost právě začala natáčet nové filmy, ve kterých sice budou Jay a Silent Bob, ale nebude se jednat o ně. Hlavní scéna nového filmu má být dokončena na každoročním setkání fanoušků Jaye a Silent Boba, které se nazývá Chronic-Con. Jay a Silent Bob jsou přesvědčeni, že natočení závěrečné scény zabrání. Cesta do Kalifornie nevede ale přímo. Jay a Silent Bob nejprve dorazí do Chicaga, kde Jay z televize zjistí, že se jeho bývalá milá Justice stala moderátorkou počasí. Jay se Silent Bobem Justice vyhledají. Justice oznámí Jayovi, že s ním má dceru a že se vdala za přítelkyni. Jay slíbí Justice, že jejich společné dceři Milly neprozradí, že je jejím otcem. Justice tedy Jaye s Milly seznámí. Milly se svou kamarádkou Sopapillou chtějí využít informace, že Jay a Silent Bob míří do Hollywoodu, a vydíráním je donutí, aby je vzali s sebou. Aby dívky Jaye a Silent Boba donutily ke spolupráci, zdrogují je… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (116)

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

absolutny prepad na dno pre kevina smitha. priznavam ze povodnym clerksom som dal plny pocet, ale nemam odvahu si to pozriet po rokoch opat lebo som si isty ze by som isiel s hodnotenim rapidne dole. rezisersky to je slabe a vsetky tie camea posobili dojmom "aha pozri kto je moj kamos" (napriklad matt damon tam je len kvoli jednemu vtipu, ktory je i tak nic moc). smutny pad na filmarske dno... ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Stal sa zázrak, pretože i napriek niekoľkým slabším miestam a nie vždy funkčnému humoru je Jay and Silent Bob Reboot až nečakane príjemným návratom do vôd, v ktorých Kevin Smith pláva najistejšie. A nie je to iba o prvoplánovej nostalgii, prameniacej i z množstva rôznorodých cameií. Nechýbajú totiž ani univerzálne smithovské životné pravdy a je celkovo ťažké nemať rád film, ktorý si otvorene uťahuje ako z predošlej režisérovej tvorby, vrátane jeho rádoby hororových nepodarkov, tak i z jeho vlastnej osoby. Nedá sa síce hovoriť o žiadnej renesancii, pričom samotný film môžu naplno oceniť hlavne fanúšikovia, no aspoň ide o dôkaz, že nad Kevinom Smithom netreba definitívne lámať palicu. ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Jay a Bob opět vyrážejí zničit Hollywood. Jenže už to není taková sranda jako kdysi. Kevin Smith se zmůže na pár dobrých fórů i chytrých a jízlivých komentářů, ale nepovedlo se mu vrátit k tomu, co z něj před lety dělalo tak zajímavého filmaře. Druhý Jay a Bob opět působí do značné míry jako film, který si Smith natočil především pro sebe a ve kterém spousta scén, vtipů a nápadů připadá zábavná hlavně jemu. A že mu to ani moc nevadí. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Zo začiatku som sa dokázal sústrediť len na Mewesov umelý chrup a Smithove prehrávanie, a asi dosť pomohlo si dokola opakovať, že aj Jay and Silent Bob Strikes Back bola sračka. Časom som to ignoroval a pri niektorých momentoch a cameách (hlavne cameách) som sa smial aj nahlas. Až najviac ma dostala ta Chasing Amy scénka. Neviem prečo už Smith nedokáže zopakovať vážny film, na tých pár minút to tam bolo. A pre mňa ten film kedysi fakt hodne znamenal; pre druhú dekádu života asi to, čo Trainspotting pre tretiu. Proste najobľúbenejší z obľúbených, so všetkými strašne prima pesničkami a 90s atmosférou... a takto to teda dopadlo! A potom prišla aj Melissa Benoist ❤️! Ak ste s týmto univerzom vyslovene nerástli, ide o odpad jak vyšitý. Ak jo, pálte indicu. Tí dvaja sú tu zas. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Tak prvně si film musí uvědomit, co znamená termín smithovka. To je trefný a černý humor, spojený s obsazováním pořád stejných herců. To je to krásné, na Kevinovi, že všechny jeho filmy se navzájem drží stejného péra, doplňují se, mastí si anál olejíčkem, a třou se bradavkamy. A co teď s Jayem, a tichým Bohoušem? Za prvé, Jay a mlčenlivý Bob, za tu dobu, dost zestárli, a stali se už trapnými pedofilními strejdy, co zevlujou u videopůjčovny. Za druhé, opět naši kluci ušatí, budou chtít v tom zasraným Hollywoodu, nakopat všem rýbůtům a remejkům, tu smradlavou prdel. A za.. už jsem se ztratil v počítání, Jay není jen špinavej feťák, ale i fotr. Hmm, něco podobného jsme tu měli i v druhém pokračování Blbýho a blbějšího, no ale, to jsem trochu odbočil. Na tuhle ohranou zápletku by se král komedií Kevin, nikdy nesnížil, ale jak se šu(š)ká, tak od té doby co schodil metrák, začal žrát tofu hambáče, tak to jde jen z trmého kopce. Nějaký náznak vtipu a satiry tam byl, jen dvojka není v ničem lepší, a jen si postestknete na ty zlaté časy. Ty dva jsou jako spolužáci, co potkáte u vlakáče, jak žebrají o koruny, aby si koupili krabičákový víno. Řikáte si, co se s nima stalo? Kde zmizeli, ti sebevědomí pancharti, solící z rukávu hlášky, jak na běžícím pásu..? Kováři, buď jdi do večerky, flákej se v obchoďáku nebo natáčej porno, (a klidně do toho zatáhni i svoju vnadnou dcerku, rodinné tradice by se měly plnit), ale s tímhle už neser, díky. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v New Orleans (Louisiana, USA). (ČSFD)
  • Když Holden McNeil (Ben Affleck) říká po odchodu Jaye a Boba své dceři: „They gone girl,“ odkazuje tím na stejnojmenný snímek, ve kterém si zahrál hlavní roli – Gone girl (2014). Když dceři poví: „It's just us leaugue,“ opět tím odkazuje na snímek, ve kterém si zahrál hlavní roli, a to Justice League (2017), kde ztvárníl Batmana. (Habansz)

Související novinky

Reklama

Reklama