Reklama

Reklama

VOD (1)

Jay a Silent Bob právě přišli kvůli soudnímu podvodu o svou identitu. Tím, kdo oba podvedl, je filmová společnost, která o nich natočila několik filmů. Jay a Silent Bob to ale nechtějí nechat být jen tak a rozhodnou se zajet přímo do Hollywoodu a vše tam vyřešit. Žene je k tomu i informace, že filmová společnost právě začala natáčet nové filmy, ve kterých sice budou Jay a Silent Bob, ale nebude se jednat o ně. Hlavní scéna nového filmu má být dokončena na každoročním setkání fanoušků Jaye a Silent Boba, které se nazývá Chronic-Con. Jay a Silent Bob jsou přesvědčeni, že natočení závěrečné scény zabrání. Cesta do Kalifornie nevede ale přímo. Jay a Silent Bob nejprve dorazí do Chicaga, kde Jay z televize zjistí, že se jeho bývalá milá Justice stala moderátorkou počasí. Jay se Silent Bobem Justice vyhledají. Justice oznámí Jayovi, že s ním má dceru a že se vdala za přítelkyni. Jay slíbí Justice, že jejich společné dceři Milly neprozradí, že je jejím otcem. Justice tedy Jaye s Milly seznámí. Milly se svou kamarádkou Sopapillou chtějí využít informace, že Jay a Silent Bob míří do Hollywoodu, a vydíráním je donutí, aby je vzali s sebou. Aby dívky Jaye a Silent Boba donutily ke spolupráci, zdrogují je… (TV Nova)

(více)

Diskuze

Kaufman

Kaufman (hodnocení, recenze)

Já jsem i docela spokojenej. Ani Jay a mlčenlivý Bob vrací úder není nijak super. Těším se na Clerks 3. Doufám, že to vyjde. 

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Tak za mna sklamanie. Okrem scén s Affleckom a Jasonom Lee som sa strasne nudil. RIP stary dobry tucny Smith.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Tak to vypadá, že JaSBR opravdu vyjde koncem ledna příštího roku na Blu-rayi: https://www.blu-ray.com/news/?id=26135 . Původně byl tento ohlášený termín stažen (kina vyprodaná, tříměsíční road-show se prodlužovala), teď to ale vypadá oficiálně. Překvapí akorát malé množství bonusů. Kde jsou komentáře (i navzdory tomu, že se má něco objevit jako podcastový komentář na webu), kde jsou vystřižené scény (původní sestřih byl o dvacet minut delší)? Docela zklamání s ohledem na to, jak natřískané bývají Smithovy filmy.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Lacike

Preferuji kino; díla, která mám hodně rád, si pořizuji na BD (případně si je nechám nadělit k narozeninám, na Vánoce apod.). Jinak mi nikdo nikde nic nedrží :), kombinace zvědavosti (vím, jak malý) a toho, že bych nerad uzavíral TOPku bez vidění některých titulů. U Jay and Silent Bob Reboot je blbé, že nemá tradiční distribuci - kino, po cca třech až čtyřech měsících nosiče pro domácí kina, krátce předtím dostupnost na různých streamovacích platformách. Takhle je road show na tři měsíce, plánuje se ale na půl roku, a možné vydání DVD (!) v Evropě v lednu, které ale nepůsobí věrohodně. 

 

Pokud se budeš chtít zbavit 2DVD Dogma, dej vědět, protože mám pouze českou časopiseckou edici, kde jsou nějaké rozhovory a upoutávky. O ten dvoudisk s komentářem a vystřiženými scénami o délce celovečeráku bych stál. 

 

Jinak si nemyslím, že jakmile někomu sedne jeden titul z View Askew universa, má rád/a všechny. Znám lidi, kteří mají hodně rádi Dogma, ale mají problém s Chasing Amy, baví je Jay a Tichý Bob vrací úder, ale míjí je Clerks apod. 

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Bluntman

Tak ja u Smitha pocitam len jeho filmy View Askewniversa. Z tych ak ti sadne jeden, tak by si mal mat rad vsetky.

Ja si vystacim uz len BDripmi a DVD postupne rozpredavam. Stale mam este 3DVB ediciu Clerks 1, 2DVD Clerks 2 alebo 2DVD Dogmy.

 

Inak kto ti drzi zbran pri hlave, aby si videl hoci aj v shit kvalite tento film este tohto roku? Myslel som si, ze si väcsi fajnsmeker na kvalitu.

na příspěvěk reagoval Bluntman

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Lacike

Smithofil jsem, ale nekupuji rozhodně vše. Cop Out považuji za mírně nadprůměrný film, který jsem na BD kupoval hlavně díky jednomu konkrétnímu bonusu, s nímž je snímek zábavnější (Maximum Comedy Mode - vedle jiných vstupy a komentáře K. Smitha). Nemám potřebu si do sbírky zařazovat jeho nedokončenou kanadskou trilogii (Tusk mám rád, Yoga H. byl pádný důvod k obavám před Jay and Silent Bob Reboot). Doplňoval bych leda Red State, potažmo druhé Clerks (mám pouze jednodiskovou verzi na starším typu nosiče). 

 

Web/BD-ripy před oficiálním vydáním jsou snad jistota, akorát pak těžko Jay and Silent Bob Reboot posoudím před uzavřením letošní TOPky. Škoda té road-show distribuce, takhle se to k nám nedostane do kin a regulérní vydání na modrém nosiči po 3-4 měsících od premiéry taky není stoprocentní jistotou.  

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Bluntman

Ja som naposledy v camripe videl Clerks 2, ale uz nikdy viac si zazitok tak mizernou kvalitou nicit nechcem. Predtym ako si kupis blu-ray urcite vyjdu Webripy alebo blu-ray ripy, takze je zbytocne sa mucit takym shitom. No a pokial si Smithofil, tak by si to mal kupit automaticky.

na příspěvěk reagoval Bluntman

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Lacike

Stáhl jsem si krátkou ukázku, kvalita je - vzhledem k dialogové povaze filmu - docela akceptovatelná. Rozhodně plánuji Jay and Silent Bob Reboot vidět, než si to objednám na BD, resp. abych věděl, jestli to mám objednávat a zařazovat do smithovské sbírky. Popravdě jsem naposled v CAMu/TSku zhlédl Grindehouse, a to jenom proto, že ta back-to-back verze nebyla jinak dostupná a ona nekvalita tomu neškodila, právě naopak (ony "režisérské" jsem viděl v kině, ofkóz).

na příspěvěk reagoval Lacike

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Je venku nově nejspíš TSko v pár gigové kvalitě. Oznámení o vydání BD zatím nikde, pouze Francie má avizován zhruba konec ledna příštího roku. 

na příspěvěk reagoval Lacike

Minigomez

Minigomez (hodnocení, recenze)

Tak ve světě zatím rozhodně ne špatné reakce. Smithofilové se tedy snad mohou těšit :-)  

Wade W.

Wade W. (hodnocení, recenze)

no neviem po prvom traileri, to vyzera dost lacne akoby sa Kevin Smith od posledneho filmu velmi nepoucil

juta

juta (hodnocení, recenze)

Kdo si užil první díl, tak si užije i tento, ať dopadne jakkoliv :-)

jarmik

jarmik (hodnocení, recenze)

Trailer vypadá hodně slabě, navíc to asi bude „Nic nového“. Vím, že to, že se Jay, Bob nebo zbytek tohohle Smithova vesmíru nikam nepohne, je záměr, ale nikam se nepohnout a kopírovat předchozí filmy je něco trochu jiného. Uvidíme.

thestrycekfido

thestrycekfido (hodnocení, recenze)

Neví někdo jestli to u nás vůbec půjde do kin? Český trailer zatím ani nevyšel, tak nevím...

Uživatel thestrycekfido smazal svůj příspěvek.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

V porovnani s trailerom na Jay and Silent Bob Strike Back to nie je ani zdaleka tak vynaliezave a vtipne. Kevinovi uz asi dosli vtipy.

na příspěvěk reagoval martinbucek

Související novinky

Reklama

Reklama