Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (179)

TheSame 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že pitomější "komedii" jsem už zas dłouho neviděl... Dětskost, špatné vtipy a celková infantilnost téhle "pohádky" mě nakonec donutila začit fandit hlavnímu záporákovi(což určitě nebyl režisérův původní plán) a naopak nenávidět hlavního hrdinu - rádobyvtipného nafoukaného kreténa Zacka... Ta jedinná hvězda je za to, že jsem si alespoň díky tomu vzpomněl na svojí dávnou historii brigádníka v podobném kolektivu supermarketu a na pár blbečků, kteří byli některým hereckým charakterům až nápadně podobni ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $28,444,855Tržby Celosvetovo $38,368,909Tržby za predaj DVD v USA $20,792,682 //počet predaných kusov 1,300,627║ Taká praštenosť, ktorá sa vo svojej podstate ani moc realite nevymyká, dalo sa. /40%/ ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Stará mama, nemyslíš, že je načase investovať do niečoho... menej špekulatívneho?“ Neoriginálne, ale fajn zahrané (najmä Dax Shepard z nekecaj a pádluj!, kde hral experta na divočinu, ktorý sa nevyznal v divočine) a odohrávajúce sa v svojrázne zaujímavom prostredí supermarketu, v ktorom sa sci-fi veci zhmotňujú (ja som tiež zažil, že si zamestnanci urobili vlastný bunker z paliet, do ktorého v pracovnom čase chodili spávať a popíjať, ale prišli im na to, česť ich pamiatke). Škoda, že to nie je o čosi kratšie (a vedľajšia línia s novou pokladníčkou prekvapivo tempo brzdí, namiesto toho, aby ho nakopávala, samotný zápas je stokrát zaujímavejší). ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Konečně po delší době zase nějaká originální romantická komedie, kde se nevyskytuje ani školní večírek, ani fotbalové mužstvo složené z nagelovaných modelů, ani záchodový humor, ani trapné dialogy, takže svým hodnocením rád trochu zvednu průměr, protože jsem se fakt pobavil. Ano, je to další z filmů podle typického romanticko-komediálního schématu, ale to netradiční prostředí, krásný suchý humor a vtipně napsané charaktery postav mě prostě dostaly. 70% ()

Gedes 

všechny recenze uživatele

Celkem velká blbost, která se odehrává v supermarketu. Neříkám, že všechny vztahy jsou vyloženě fiktivní , ale supermarketový tým to je velká blbost, protože v supermarketech se určitá skupina lidí stále točí a stále přicházejí nový lidé hlavně brigadnici a to tady vubec není. Pak skvělá souhra dvou hlavních hrdinů je hloupá a postava pokladníka je také dost nadsazená a spory, které nastávají mezi hl. hrdinou a pokladníkem jsou k zdrcení trapné... kolikrát by človek řekl, že když nekdo neprijde, abych jejich trapnou hádku utnul, tak snad přestanou mluvit a budou na sebe jen tak koukat. No nuda... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Obchod, v ktorom je film natočený, je Costco v Albuquerque v Novom Mexiku. (Raccoon.city)
  • Dax Shepard (Vince) tvrdí, že vlastní vzácnu Hondu 1981, ale v skutočnosti išlo o Hondu Civic 1300 FE [SL] z roku 1982. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama