Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Ne. I když by se na tomhle filmu dalo najít poměrně dost kladů, přesto jde jen o strohou pseudokomedii straight-to-video, která se nevím proč dočkala i pokračování. Nesváděl bych neúspěch na kvalitu herců, těch je tu poměrně dost a většina kvalitních, nesváděl bych to ani na plac pro natáčení, který asi americkou restauraci simuluje věrně, vůči té naší by se pár rozdílů našlo, já osobně bych to svedl buď za lehce přitaženou vulgárnost (když tedy nepočítám jednu ze servírek) včetně toho úchylného kuchaře a příběh, který bych vymyslel i já na koleně a řekl bych si za to méně penízků. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Hodně nezáživná komedie, která spíše nudí. Film vlastně nemá žádný příběh či děj. Celý film čekáte, že tam o něco půjde, ale ono nejde o nic. pořád je to takové seznamování se s prostředím a lidma až je tu konec. Jen se díváme jak do restaurace nastupuje nový číšník a každý mu říká jak to tam chodí.Což je spíše hodně bizardní jelikož hrajou všichni muži hru kdy si ukazujou ohambí a pak se kopou do zadku , jak na takovou hru přišli nechápu. Nováček za celý film nepromluví jen se blbě zubí sice to nakonec byl záměr, že ho nenechali mluvit pak se vyřve dost. Když pak nabídnou ženským, aby hráli snima tak se jedna nasere a ukáže pořádnýho bobra což jsem docela nechápal a pak je nakope. Film je to oničem, přesto je tam pár dobrých vtipů, ale osobně mě to spíš nudilo. ()

Reklama

baaaja 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že těm hercům neni trapný v něčem takovymhle hrát a taky nechápu, že někomu stojí za to dát peníze, aby mohlo vzniknout něco v tomhle stylu. Je to uplně o ničem, ale na druhou stranu chápu, že přesně tenhle druh filmů se líbí puberťákům a to je dost obsáhlej okruh diváků, takže takovýhle komedie přece jenom svůj fanklub maj a to jim nejspíš dělá to hodnocení, který maj... ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Není to zas tak špatný, jak naznačuje místní průměrné hodnocení (aktuálně 55 %). Podle mne to je takových poctivých 60 %, možná i 65. :) Osazenstvo Shenanigans je docela zábavné panoptikum roztodivných postaviček, z nichž každá má nějakou svoji specialitu. Hodně vtipná mi přišla ta vyhořelá servírka, co všem kolem brutálně nadává a ke konci ukáže netopýra. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 8/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 3/10/// +obsazení, námět, prostředí, některé vtípky -úvod hodně rozvleklí, na komedii to není moc vtipné, děj se zlomí až tak ve 20té minutě, hudba neoslní/// Takovéto filmy mám celkem rád. Výhodou filmu je to, že se odehrává v jiném pro Teen komedii, trošku nezvyklém prostředí, i když možná málo prostorném (což filmu ubírá na atraktivitě). Popravdě na jednu stranu bych rád dělal s takovou partou „herců“ ale už asi ne s takovou partou „kolegů“. A to jsem byl málem číšníkem :-) V jistém směru mi to však příjde, jakoby se JEN sešla skupinka herců (přátel) a natočili si spolu film, ne proto aby pobavil diváky, ale aby oni sami se bavili na place. Přesto je to nakonec největší plus a taková parta se nevidí každý den, i proto dávám za 3./// Celkem 51%/// ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Zahraniční hostia, ktorí prišli do baru, hovoria nemecky s rakúskym dialektom. Hovorili: "Videli ste tú blondýnku? Je neuveriteľná, jej prsia sú perfektné!" (Flipper)
  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)
  • V originálnej verzii scenáru má postava Calvina mať problémy s močením a postava Briana si nevie nájsť dievča. Role sa vymenili v poslednej minúte pred natáčaním. (Flipper)

Reklama

Reklama