Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Hele kámo, tak jsem ti chtěla dnes večer odbočit od svých oblíbených filmů a dát si nějaký hodně lehký menu z trošku odlišný restaurace, ale na co narážím, to sou samý blafy nepoživatelný. Doufám, že do rána nepadnu hlady. Zkusím to ještě někde jinde, i když už začínám silně pochybovat a taky si nejsem jistá, jestli mi nepřešla chuť. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii si nejvíc užije ten/ta kdo někdy pracoval/a jako čísník/servírka nebo kuchař/kuchařka. Je logický, že tenhle druh humoru se nemusí líbít každýmu, ale dát tomuhle filmu 1* nebo odpad! je při nejmenším nelogický, protože ti co nepracovali jako čísník nebo kuchař si neuvědomujou, že je to jedna z nejmín placenejch a jedna z nejhorších prací a někteří zákaznící jsou fakt hulváti. ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Škoda, že jsem si k tomu nedal tak tři-čtyři piva, byvil bych se ještě víc, i tak jsem se bavil nehorázně! Za vyzvednutí stojí ta holka, co už tam maká tak dlouho, že jí z toho hrabe. Přesnej výkon a víte proč? Protože obsluhovat lidi je fakt to nejhorší, co můžete dělat..lidi jsou dobytek a po pár letech byste je skutečně radši zabili..."Vítejte v chrámu zkázy! Kurva!" ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že těm hercům neni trapný v něčem takovymhle hrát a taky nechápu, že někomu stojí za to dát peníze, aby mohlo vzniknout něco v tomhle stylu. Je to uplně o ničem, ale na druhou stranu chápu, že přesně tenhle druh filmů se líbí puberťákům a to je dost obsáhlej okruh diváků, takže takovýhle komedie přece jenom svůj fanklub maj a to jim nejspíš dělá to hodnocení, který maj... ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní, ale je pro mě docela těžké hodnotit tento film :) :) Tváří se to jako typická "puberťácká komedie", ale skrývá to v sobě něco víc....NĚCO, co vidíte i v některých "restauracích". Nejvíc se mi líbilo prostředí, které dávalo najevo, že k lidem, kteří Vám připravují jídlo byste se měli chovat příjemně, jinak se Vám odvděčí :D :D Ryan Reynolds není zrovna můj favorit a jeho postava mi v tomto snímku nebyla vůbec sympatická...Nejlepší byl závěrečný výkon nováčka, který skvěle zapadl do pracovní party :) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)
  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)
  • Zahraniční hostia, ktorí prišli do baru, hovoria nemecky s rakúskym dialektom. Hovorili: "Videli ste tú blondýnku? Je neuveriteľná, jej prsia sú perfektné!" (Flipper)

Reklama

Reklama