Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (179)

nash. 

všechny recenze uživatele

Páni, z takové motivační agitky by před čtvrtstoletím byli soudruzi na UV u vytržení a mladý sympaťák za kasou by jistě, byť neoholen a nečesán, zastínil i Ženu za pultem. S humorem už je to však slabší. Ne že by nebyla snaha, jenže se většinou míjí účinkem. Navíc brzy začne pokulhávat tempo, které překvapivě brzdí především hlavní romantická linka, takže na nějaké opravdu hutné závodění není čas. Před krachem tak film nakonec zachránila především slušně nahozená a poctivě udržovaná atmosféra ryzí pohodovky. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Swihart: 1. Cobrastyle - Teddybears/Mad Cobra ,2. Do It Alone - Sugarcult ,3. Face Down - Red Jumpsuit Apparatus ,4. Surrender - Camp Freddy ,5. Coming Out Wild - The Sammies ,6. Hard to Beat - Hard-Fi ,7. Can't Fight This Feeling - REO Speedwagon ,8. Wasted Days - Highwater Rising/Aidan Hawken ,9. Kiss You All Over - Santino ,10. Twentieth Century Boy - Camp Freddy ,11. Disco Boy/Anal/Covered in Chocolate/Taking a Dump - John Swihart ,12. Pocket Rocket - John Swihart , ()

Reklama

DaveSmith 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobře jsem se bavil. Film jsem čekal podstatně horší. Jessica Simpson sice nemá talent ani hereckej, ani hudební (to druhý jsem si ověřil už dávno a při jiný příležitosti), ale celkem dobře se na ni kouká a její výkon rozhodně nevadí. To Dane Cook je sympaťák a navíc hraje celkem přirozeně. Humor se nezakládá vyloženě jen na trapnejch scénách, což je dobře, a film má koneckonců celkem spád. Příjemná oddechová komedie a solidní trojčička v hodnocení. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Konečně po delší době zase nějaká originální romantická komedie, kde se nevyskytuje ani školní večírek, ani fotbalové mužstvo složené z nagelovaných modelů, ani záchodový humor, ani trapné dialogy, takže svým hodnocením rád trochu zvednu průměr, protože jsem se fakt pobavil. Ano, je to další z filmů podle typického romanticko-komediálního schématu, ale to netradiční prostředí, krásný suchý humor a vtipně napsané charaktery postav mě prostě dostaly. 70% ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Strašná slabota ,přiznám se, že konec mě nezajímal tak moc, že jsem přepnula na jiný film .Naprosto nesympatické obsazení, trapné vtípky - strašně mi vadila usměvavá a herecky plochá Jessica s těmi jejími odrosty, Dax Shephard s nevím-co-to-měl-na-té-hlavě hrál taky hrozně a hlavní postava Zacka je až děsivě nevýrazná.. Tohle vážně není film měsíce. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Vo filme si zahrala aj Eva Longoria, jej scéna sa však do kín nedostala. Nájsť ju ale možno na DVD. (misterz)
  • Dax Shepard (Vince) sa musel prefarbiť na blond, pretože sa príliš podobal na Dana Cooka (Zack). (misterz)
  • Dax Shepard (Vince) tvrdí, že vlastní vzácnu Hondu 1981, ale v skutočnosti išlo o Hondu Civic 1300 FE [SL] z roku 1982. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama