Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

juta 

všechny recenze uživatele

Takový obyčejný den v obyčejné restauraci. Možná i díky tomu se z tohodle filmu stává průměrný film, ale našlo se tu hodně dobrých momentů a ke konci jsem se docela dobře bavil. Hrálo zde i dost dobrých herců, především musím vyzdvihnout moji oblíbenkyni Annu Faris a nejen díky ní se na to dalo dívat. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii si nejvíc užije ten/ta kdo někdy pracoval/a jako čísník/servírka nebo kuchař/kuchařka. Je logický, že tenhle druh humoru se nemusí líbít každýmu, ale dát tomuhle filmu 1* nebo odpad! je při nejmenším nelogický, protože ti co nepracovali jako čísník nebo kuchař si neuvědomujou, že je to jedna z nejmín placenejch a jedna z nejhorších prací a někteří zákaznící jsou fakt hulváti. ()

Reklama

Rosana 

všechny recenze uživatele

Tak to mě teda mrzí to vaše chabé hodnocení, ale já jsem z toho filmu byla vážně nadšená. Skvělé vtipy, hlavně ta jejich hra, mezilidské vztahy a hlavně vám ukážou, že nikdy nevíte, co se děje v zákulisí vaší oblíbené restaurace. Vše, co se odehraje za jediný den je humorné, vtipné a prostě super. Strčte si tu jednu hvězdičku někam, nerozumíte srandě! ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní, ale je pro mě docela těžké hodnotit tento film :) :) Tváří se to jako typická "puberťácká komedie", ale skrývá to v sobě něco víc....NĚCO, co vidíte i v některých "restauracích". Nejvíc se mi líbilo prostředí, které dávalo najevo, že k lidem, kteří Vám připravují jídlo byste se měli chovat příjemně, jinak se Vám odvděčí :D :D Ryan Reynolds není zrovna můj favorit a jeho postava mi v tomto snímku nebyla vůbec sympatická...Nejlepší byl závěrečný výkon nováčka, který skvěle zapadl do pracovní party :) ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Já věděl, že si to mám dát v češtině, já blbec. No co už, chtěl jsem Full HD rozlišení, tak mám Full HD, ovšem v originálním znění, díky kterému fóry, gagy a legrácky tolik nevyzní jako v naší krásně znějící a bohaté češtině :) Současných 58 fanoušků má za to, že je to humor prvotřídní kvality...no to silně pochybuji. Škoda, že zde byla spousta scén plná nechutností a trapáren, zejména v podání Luise Guzmána. Nebýt toho, tak Waiting měla i řadu zajímavých reálných momentů, se kterými se lidé z gastro-prostředí setkávají každý den. Takhle to spíše sklouzávalo k nezáživným volovinám. Jen tak tak to nesklouzne pod průměr. 50% (with J.) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)
  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)
  • Herečkám Paris Hilton a Molly Sims bola ponúknutá rola Danielle no obidve odmietli. Na poslednú chvíľu túto postavu dostala Jordan Ladd. (Flipper)

Reklama

Reklama