Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josie Gellerová pracuje jako začínající redaktorka v Chicago Sun-Times. Jelikož vypadá daleko mladší než na svých pětadvacet, je vyslána na střední školu, aby získala materiál pro článek o životě současných teenagerů. A tak se Josie začne vydávat za osmnáctiletou studentku. Jenže na střední škole nebyla zrovna šťastná – nebyla moc oblíbená, chyběli jí přátelé a provázela ji smůla. Vrátí se jí všechny ošklivé vzpomínky na střední, ale rozhodne se překročit svůj vlastní stín. Od svého bratra Roberta si vypůjčí auto odpovídající studentce střední školy a své konzervativní oblečení vymění za výstřednější, které ovšem neodpovídá současnému trendu mladých lidí, což zjistí hned první den. Josie se snaží zapadnout mezi ostatní spolužáky, ale stává se terčem vtipů a zase je ve skupině šprtů. Josiein šéf August jí ukáže článek o střední škole, který byl vydán konkurenčními novinami, a dá Josie za úkol spřátelit se s těmi oblíbenými. Na pomoc jí pošle kolegu, který tráví čas v přenosovém voze a dá Josie minikameru v podobě šperku. Všichni v redakci se na přenos dívají jako na román, protože mezi Josie a učitelem angličtiny Samem vzniká milostný cit... Josie chce svůj pobyt na střední ukončit, ale její bratr Robert ji podpoří a nakonec se i na stejnou střední zapíše. Robert se hned dostane mezi školní elitu a začne vyprávět o Josie příběhy, které ji mezi oblíbence dostanou. Josie nabízí Augustovi několik témat na článek, ale jemu se žádné nelíbí. Nkaonec jí řekne, aby napsala skandální článek o svém vztahu s učitelem Samem. Josie nechce, ale když to nenapíše ona, napíše to někdo jiný z nahraných záznamů. Blíží se promenáda, která se koná každý rok na počest maturantů a volí se na ni král a královna ročníku. Josie pozve nejoblíbenější kluk Guy a jí se tak splnil její sen ze střední. Tenkrát ji také pozval nejoblíbenější kluk, ale pak kolem jejího domu jen projel a házel na ni vajíčka... (TV Prima)

(více)

Recenze (169)

Crazer 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která mi určitě sedla, zvláštním způsobem mě oslovila a místy i pobavila od zákusku z trávy až po závěrečné titulky. Drew a Michaeal Vartan skvěle zapadli do filmu a přesvědčili mě o naplnění pocitů, které každodenně prožíváme anebo o nich sníme. Film, který byl pro mě uvolňujícím citovým zážitkem. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Uťáplé romantičce Drew Barrymoreové se těžko dalo držet palce, když se "v utajení" na střední škole chovala ponejvíce jako pitomá, nemoderní, nemotorná husa. Možná všechny ty ohrané studentské / puberťácké stereotypy zveličovali tvůrci záměrně, namísto smíchu mě však fackovala trapnost, zejména v děsivých flashbacích. Přepáleně teatrální finále - samozřejmě 100% happy-end - však ustáli ještě se (žánrovou) ctí. ()

Reklama

peace.man.xd 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie s velmi romantickým koncem... Tenhle film na mě zapůsobil díky simpatycké Drew Barrymore. Zahrála si tu 25 let starou redaktorku, která se má vrátit na střední a uhnad nějaký příěh... Nakonec se jí to povede, jenomže ten příběh je úplně o něčěm jiném, než chtěli její šéfové... Je to taková komedie pro deštivý den... ()

H4N1CK4 

všechny recenze uživatele

Zcela průměrná romantická komedie o jedné novinářce, která se kvůli napsání článku musí vrátit jako studentka na střední školu, kde však patřila k naprostým outsiderům, a najednou se z ní má stát jedna z neoblíbenějších holek. Po prvotních trapasech se jí to samozřejmě podaří a dokonce klofne i sympatického učitele, který jí konečně dá ten první nefalšovaný polibek. Naprosto nereálný příběh, ale tak už to bývá u většiny romantických filmů tohoto typu, takže se nad to přenesu a stejně nevidím nic než přeslazený průměr, který i co se týče vtipu celkem pokulhává. ()

liberita 

všechny recenze uživatele

Mám rada Nepobozkanú, je to pekný a milý film, hoci niektorým klišé, ktoré sme už videli v iných amerických filmoch o stredných školách, sa nevyhne. Aj tak ale pobaví, hlavne viacerými výstupmi Davida Arguetta a nostalgicky pripomenie 90.roky. Tiež je zaujímavé sledovať mladšie verzie Jessicy Alby a Jamesa Franca, z čias keď ešte zďaleka neboli takí známi a úspešní ako dnes. Dobre sa tiež pozerá na Michaela Vartana, na ktorého akoby nepôsobil čas. Nepozkaná určite nie je tým najlepším filmom aký kedy Drew natočila, milovníkom romantických komédií by to ale prekážať nemalo. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Mike Stoklasa a Rich Evans z kanálu Red Letter Media byli komparzisté ve scénách na pouti. Mike zmínil, že z natáčení dobrovolně odešel, když byl nucen sedět dvě hodiny v kuse na kolotoči. Rich ztratil svůj balón, který musel po celou dobu držet. (paragonb)
  • Gus (John C. Reilly) ve filmu používá černou věštěckou kulečníkovou kouli s číslem osm, podobně jako o tři roky později Neal Oliver (James Marsden) ve filmu Interstate 60 (2002). (Pepinec)
  • Když Josie najde svoje auto uprostřed fotbalového hřiště, školní kapela zrovna hraje písničku ze seriálu Simpsonovi. (HappySmile)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama