Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vasco de Gama, město ve státě Goa na západním pobřeží Indie, patřilo v koloniální době Portugalsku. Sám Vasco de Gama tu vlastnil většinu půdy, která po jeho odchodu nemá majitele. Území si rozdělily dva gangy - jeden v čele s Maxem (Shahrukh Khan) a druhý vede Prakash (Sharad S. Kapoor). Nikdo se neodváží překročit pomyslnou hranici. Jednoho dne však přijede po letech za svou rodinou Rahul, bratr Prakashe. Na místní zvyklosti si nehodlá zvykat a na zapovězenou půdu ho to láká čím dál víc, hlavně po té, co zahlédne vyhlášenou krásku Shirley, Maxovu sestru. Shirley je ale pod stálým dohledem svého bratra a získat její lásku nebude vůbec jednoduché. A k tomu si ještě musí poradit s nepřátelstvím obou rodin. (Lyncha)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Aishwarya Rai odmítnula nabídku nazpívat vokály pro "Apun Bola" ve prospěch goanské zpěvačky Hemy Sardesai. (NinadeL)
  • Aishwarya Rai nosila minimální make up, aby více splynula s místními. Shahrukh Khan zase nosil modré čočky, aby vypadal více jako jeho sestra hraná Aishwaryou. (NinadeL)
  • Role Prakashe byla původně nabídnuta bratranci režiséra, Aamiru Khanovi, ten ji ale odmítl, protože byla příliš malá. (NinadeL)
  • Film byl v produkci celé 4 roky. (NinadeL)

Reklama

Reklama