Reklama

Reklama

První láska

VOD (1)

Obsahy(1)

Vittorio hledá ženu, která by odpovídala jeho ideálu. Prostřednictvím inzerátu se seznámí s přátelskou a inteligentní dívkou jménem Sonia. Ta však váží 57 kilogramů a to je podle Vittoriova názoru příliš. Muž, který je povoláním zlatník, je posedlý formováním Soniina těla a mysli. Téměř nepozorovaně se jejich vztah mění v masochistickou hru. Milenci se izolují v odlehlém venkovském domě, kde začnou ztrácet kontakt s realitou. (Cinemax)

(více)

Diskuze

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Opravdu dost nepříjemný film na všech úrovních.  Rozhodně to není žádný film o lásce. Ale o jednom vyšinutém odporném psychopatovi , který manipuluje a ovládá jednu ženu, protože nesplňuje jeho vyšinuté nesmyslné zvrácené standarty. Takový lidé, jestli se jim dá říkat by neměli běhat na svobodě, ale být přinejmenším někde zavřeni , protože jak se ukazuje škodí druhým a to velice . Vždycky se bohužel najde nějaká oběť a to je ten problém. A pokud se toto stalo skutečně , tak tím hůře. Nechat ho volně v oběhu a dát mu nějaké oblbovací prášky je nesmyslné a hlavně neúčinné a je otázka času, kdy někomu ublíží. Takové věci se nedají vyléčit jsou v tom jádru toho člověka,  ať je to od narození  či se stala ve výchově někde chyba.

Izuki

Izuki (hodnocení, recenze)

Trochu nuda hrající si na alternativní fim...Možná jako televizní inscenace by zaujala. Vitaliano Trevisan je ale jak v roli, tak i ve skutečnosti velmi charismatický chlapík se silným přízvukem.. Režisér, který svoji kvalitu ukázal až snímkem Gomorra...

Reklama

Reklama