Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vášnivá Isabella má zvláštní dar. Dokáže svým kulinářským uměním okouzlit a podmanit srdce mužů všude tam, kde se objeví. Když nachytá manžela s jinou, rozhodne se odejít. V San Francisku začne nový život s kamarádem z dětství, který jí pomáhá. Isabella však zjistí, že cestu ke štěstí si musí najít každý sám. (oficiální text distributora)

Recenze (67)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Od začiatku do konca to bola maximálne klišovitá, retardovaná a maximálne zaostalá romantická kravina. Celý príbeh sádzal na dáke nadprirodzené božstvo čo bola ďalšia blbosť. Ani vždy šarmantná Penélope nemohla tento film zachrániť a vyzdvihnúť ho z úplného dna medzi filmami s podobný romantickým nádychom. Navyše keď sa tam už začali diať všetky tie nadprirodzené kraviiny, ako napríklad keď sa vám na ulici zdvihnú tulipány tak viete že 15% je pre tento film poklona. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Film dostane úvodným rozprávaním nejaký náboj, ale postupom času ho stráca až tak, že vzniká otázka, či má zmysel film dopozerať do konca. Mne sa to podarilo až na druhý krát a bolo to podľa očakávania, pričom záverečná voňavá romantika sa na mňa nepreniesla. Bez Penelopky by bol film absolútne nezaujímavý, jej čaro je nenahraditeľné. ()

Reklama

viktoria00 

všechny recenze uživatele

Tato komedia ma strasne vela nudnych pasaží. Kludne by som mohla ist prec na pol hodinku a na tu zvysnu -celkom podarenu cast sa vratit.Penelope Cruz-sice pritahuje mnozstvo divakov,ale v tomto filme sa jej po hereckej stranke podarilo uputat asi maloktoreho divaka.Proste v podpriemernej a nenapaditej komedii sa pripadne zaziarenie stava umenim. ()

DearS 

všechny recenze uživatele

Komu stačí ke štěstí sledovat na plátně (či obrazovce) půvaby Penélope Cruzové, tak tento film „přežvýká s chutí“. Kdo chce sledovat půvaby P. C. plus její kvalitní herecký výkon v zajímavém filmu, je na špatné adrese (doporučila bych směr španělská kinematografie). Kromě Penelopy v různých sexy oblečcích není totiž na této prostoduché romanci s rádoby mystickou a žhavě letní atmosférou nic k vidění a ona sama něco takového nemá zapotřebí. A navíc špatná zpráva pro ženskou část publika - adekvátně přitažlivý či nedejbože charismatický mužský protějšek budete hledat marně. Já osobně jsem oběma umolousaným sokům v lásce celý film přála kopačky (nejvíc tomu, který nakonec uspěl :)). ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Toto je zábavný film, ktoré sú. Po prvé, je to sexy a nevulgárne, čo dokazuje, že komédia bez vulgárnych výrazov je možná. Po druhé, je to ľahké pre oko (Penelope) a pre uši (latinské rytmy). Po tretie, je to rozprávka, čo sa týka obsahu aj formátu, a preto je úplne neuveriteľná. A ako všetky rozprávky, aj táto má morálnu morálku ... ktorú musia diváci objaviť. Najlepšie na filme je, že vás očarí starý svet, ktorý je tak roztomilý. 6/10 ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Všechny interiéry dějově se odehrávající ve Španělsku byly natočeny v ateliérech v Brazílii. (Terva)
  • Film měl premiéru na filmovém festivalu v Cannes 2000 v sekci Un Certain Regard. (Terva)
  • Isabella (Penélope Cruz) a Monica (Harold Perrineau) spálí fotografii Toninho (Murilo Benicio), ta je však později opět na svém místě v rámečku na stole. (Terva)

Související novinky

Brad Pitt dá ukřižovat Ježíše

Brad Pitt dá ukřižovat Ježíše

09.01.2013

Tedy v případě, že přijme nabídku studia Warner Bros. na hlavní roli v epickém dramatu Pontius Pilate. Jak název napovídá, zahrál by si Piláta, známou biblickou figuru, která poslala Ježíše směrem ke… (více)

Reklama

Reklama