Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý detektiv Woo, nyní šéf ochranky v renovovaném obchodním domě, jenž vlastní jeho strýc, se stane svědkem vražd, které navenek působí jako sebevraždy. Už je to rok, co tento obchodní dům postihlo neštěstí, při němž celý vyhořel, a v jehož plamenech zemřela mladá žena. Od této doby se povídá, že po chodbách OD jsou po setmění slyšet záhadné zvuky. Najde se vrah lidí nebo jsou to opravdu jen nešťastné náhody a lidé se zabíjí sami? Co je to za zvuky, které se ozývají po chodbách obchodního domu plného zrcadel? (TylerGage)

(více)

Recenze (21)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Dříve jsem viděl americký remake z roku 2008, který mě oslovil a udělil jsem mu 75%. Tento korejský originál byl ovšem horší. Oproti remaku to bylo takové plytké, nenapínavé a divák se v podstatě pořádně nelekl či nebál. I když uznávám, že atmosféra špatná nebyla. Jinak délka téměř 120 minut byla určitě přehnaná. Když už horor o bubácích v zrcadlech, tak ten z roku 2008. Into the Mirror v korejském provedení je pro mě za 60%. ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Akokoľvek všetci nadávame na stereotyp v šikmookých duchárskych horroroch, v tomto prípade by som ja osobne viac ľakačiek privítal. Ďaleko viac ľakačiek. Zvlášť keď sa príbeh točí okolo niečoho tak desivého, ako zrkadlá. Ale ani ako akýsi thriller "pre slabšie povahy" to nebolo najhoršie, a to predovšetkým, ako už spomína tombac, vďaka výbornému koncu. ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Já zdejší vkus, módní vlny nadšení vystřídané hnidopištvím prostě místy nepobírám. Co už jako chcete, aby to mělo víc? Yoo Ji-tae odvádí svůj obvyklý výborný, tichý výkon. Trochu melodramatický padouch mi dojem nezkazí, ostatní vedlejší role byly uměřeně nehysterické, což je obrovské plus. Je to sice pomalé, ale velmi dobře gradované i strukturované (je jasné, že po úvodu musí přijít nějaká fáze zorientování se a postupného přicházení na kloub). ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vynikající horror se sympatickým hlavním hrdinou (řekl bych takový korejský Josh Hartnett), dobrou zápletkou a pro mě trochu nečekaným koncem. Na pět hvězd se mi to sice nezdá, ale bylo to těsné. Asijská dospělácká variace na evropskou pohádku o Alence a o světu za zrcadlem. Nezapomenutelná je první "zrcadlová" scéna s dívkou v nočním obchodním domě. Byla tak geniálně zlověstná a strašidelná, že být mi nějakých deset dvanáct let, asi bych tu noc (a nejspíš i řadu dalších nocí) moc dobře neusínal. DODATEK: Dost možná, že se při psaní téhle scény Korejci "inspirovali" podobnou scénou v o rok starším americkém Below (2002). ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak bylo na čase abych konečně zkoukl originální Zrcadla. Přišly mi sice více atmosférické ale za to docela suché. Příběh byl sice originální, ale když koukám na film kde se neustále hádaj policajti tak mě to po chvíli začne nudit, a to navíc tenhle film trvá téměř 2 hodiny, takže kdybych to shrnul tak duchové a zábavné scény trvají tak 20 minut, zbytek mi přišla jako docela nudná míchanice krimi a thrilleru. Co mě ale překvapilo byly herci kteří nebyly vůbec špatní a byly i sympatičtí, a líbilo se mi i že konec nebyl takovej digitální patvar jako remake. Kdyby bylo více strašidelných scén či těch dobrých atmosférických scén šel bych s hodnocením daleko výše ale takhle dávám lehký nadprůměr. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama