Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

genetique 

všechny recenze uživatele

Toto je ten typ filmu, ktorý si pustíte, keď máte chuť na priamočiaru akciu deväťdesiatch rokov, plnú násilia, drog, cigariet, štetiek, nekompromisných scén, tvrdých chlapov a jednoduchých, úderných hlášok. 90-te roky nám vo filmovom priemysle akčných béčok priniesli mnoho nezabudnuteľných vecí a jednou z nich sú najmä drsní a prvotriedni záporáci, ktorí sa dnes už nenosia, pretože by to spoločnosť netolerovala. Niekedy netreba k dokonalosti veľa, stačí byť najväčší psychopatický grázel akého svet kedy videl. Keď sa na odvetu prihlási majster akčných filmov v najlepšej forme, tak niet čo vyčítať. Za mňa klasika, akú si doprajem kedykoľvek. 80%. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Ihned po Přepadení v Pacifiku asi nejlepší film se Seagalem, ale rozhodně ten nejdrsnější, s místy až nepříjemnou atmosférou. Některé vraždy hlavního gaunera Richieho (William Forsythe), jsou totiž páchány dost autenticky a takřka v přímém přenosu (zastřelení na ulici, žena v autě atd.). Brooklynskou džunglí se však naštěstí prodírá i jakýsi Gino, který má rád pejsky a s hajzly nemá slitování. Scéna v baru je neskutečná. Kde je Richie?! ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele

O Seagalovi som sa už trochu rozpísal v komentári k Hard to Kill, takže zbytočné predlžovanie vynechám - v skratke ma tento (pre mňa veľmi protivný) herec milo prekvapil a mám chuť sa trošku hlbšie ponoriť do jeho tvorby. Out For Justice je vydarený film, ktorý má všetko čo by mala kvalitná kriminálka obsahovať - skvelého záporného hrdinu, zaujímavý svet, dobre spracovanú temnú minulosť, ukážkovo znázornené podsvetie, schopnú réžiu, čierny humor a tak podobne. Dobrá ukážka toho, keď sa jednoduchý námet dostane do správnych rúk. Nie je to perfektné a ani bohvie ako dobré, no ako jednej z najlepších Seagaloviek tomu dám lepšie tri hviezdy. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Na scénu, kde Stívov najlepší kámoš Bobby leží na zemi po tom, čo ho Richie rozstrieľal na kašu a hubu otvára ako ryba vyhodená na breh, nikdy nezabudnem! Dnes som si to zopakoval po takmer tridsiatich rokoch, ale už to taká zábava nebola. Prakticky som videl dnes vo filme neuveriteľné množstvo chujovín a dve hviezdičky vlastne udeľujem iba za bojové scénky a sentiment tej doby. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal hraje, podobně jako ve filmu Nico, odchovance své čtvrti. Každý ho zná, ať dobrák či zločinec, se všema je zadobře. Udržuje křehkou hranici mezi dobrem a zlem až do chvíle, kdy mu jeden z jeho dětských kamarádů zastřelí parťáka. Pokud máte rádi Stevena Seagala, tak vězte, že Nemilosrdná spravedlnost je jeden z jeho lepších filmů. Děj je hloupý, najde se tu i pár nelogičností, ale o to zas tak nejde. Seagal kosí jednoho bídáka za druhým, a to zastíní kdejaký dějový neduh. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Shannon Whirry v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Součástí soundtracku se stala známá skladba kapely Bestie Boys "No Sleep Till Brooklyn, která právě pojednává o lokalitě, kde se děj filmu odehrává. (OceanView)
  • Film se natáčel v říjnu 1990 v Brooklynu. (ssfan)

Reklama

Reklama