Reklama

Reklama

Kaktusový květ

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Noční ulice, mladá dívka v noční košili házející do schránky dopis, poté doma naplno pouštějící plynové kohoutky. Jenže zoufalou Toni (Goldie Hawn) zachrání její soused Igor (Rick Lenz) a dozví se, že dívku právě opustil její milenec, ctihodný dr. Julian Winston (Walter Mathau). Své rozhodnutí Julian zdůvodnil tím, že nemůže opustit svou manželku. Problém je ale v tom, že je starý mládenec a jen se potřebuje stále více majetnické Toni zbavit. Když už neví kudy kam, požádá sestru ze své ordinace (Ingrid Bergman), aby v roli jeho choti zaskočila. Řítící se události pak už nelze zastavit. (Robbi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

pepo 

všechny recenze uživatele

Strašne ma to bavilo. Wilderovka bez Wildera v ktorej je Walter Mathau za Caryho Granta a Ingrid Bergman za Katharine Hepburn. Nie je to tak úžasné ako keby sa na tom podieľala svätá trojica, ale aj tak je to super zábava. Dejovo to vykráda tá sračka Skús ma rozosmiať so Sandlerom a krásne ukazuje ako to vyzerá keď sa nejakého námetu chytia patlali a majstri. Presne ten typ filmu, ktorý dokáže rozžiariť po blbom dni v práci a týždennom filmovom pôste 9/10 ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Příjemná teenage komedie, kterou ale hrají herci spíše 25-50 let :-) Jak malá lež natropí velké problémy. Nejlepší byl samozřejmě Walter Matthau a jeho flegmatismus ( a jeho trsání na parketě ). Ingrid Bergman působila velmi vážně jako manželka, velmi stroze jako sestřička a velmi mile jako tanečnice. Goldie Hawn ani zde nezapře představitelku těch typů blondýnek, které jim dělají povězt opravdových krav. Byla tak roztomilá a tak všetečná až jsem málem jel večer na pohotovost se slabou cukrovkou. ()

Reklama

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Komedie o tom, jak společně s kaktusem rozkvetla i jedna do té doby nenápadná asistentka zubaře. Má své mouchy - zejména je zde cítit divadelnost se svým omezeným počtem lokací a postav, na druhou stranu plusem jsou vtipné dialogy vedené kvalitními herci, kteří umí zábavnost, hravost a rozvernost patřičně vyzdvihnout. Pro mě překvapivě dobrá a úsměvná pohodová romantická záležitost. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser gene Saks po kultovom filme Bose nohy v Parku opat natocil prijemnu komediu, ktora dobre odsypa, ma tempo a dobre dialogy. Herecky je na tom film velmi dobre, tahaju ho hlavne Walther Mathau /Charade, Statecni jsou Osameli/ a Ingrid Bergman /Casablanca, Rozdvojena Duse/. Goldie Hawn samozrejme vyborna a chvalim aj ten fakt, ze US styl humoru sa vynimocne opat podarilo priblizit Europe a europskemu ponatiu humoru. 77 % ()

zette 

všechny recenze uživatele

Nametem mozna ne uplne originalni komedie. Dialogy jsou ale vysperkovane a velmi zabavne. Ozdobou celeho filmu je v mych ocich Matthau v roli svobodneho zubare a stale elegantni Ingrid Bergman, na opacne strane je ovsem Goldie Hawn, ktera mi vadi snad v kazdem filmu, ktery jsem s ni videl. Komedie jako takova, nadprumerna. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (8)

  • V obchodě k Toni (Goldie Hawn) přistoupí zákazník a zeptá se na desku. Jedná se o album z muzikálu „Mame“, což je odkaz na režiséra Genea Sakse, který režíroval právě tento muzikál při prvním uvedení roku 1966 na Broadwayi. (HellFire)
  • Divadelní hra na Broadwayi, která je filmu předlohou, začínala v divadle Royale a uskutečnila se v 1234 reprízách. Roli Stephanie Dickinson si v ní zahrála Lauren Bacall. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno