Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v Klubu odložených žen! Ve skvělé satiře bitev dvou pohlaví s chytlavými hláškami a geniální komikou tří hereckých hvězd ve špičkové formě. Bette Midler, Goldie Hawn a Diane Keaton hrají ženy z Manhattanu středního věku, které mají společné víc než jen dlouholeté přátelství. Po letech, kdy vše obětovaly svým manželům, byly vyměněny za mladší a krásnější ženy. Tato trojka je ale společně odhodlána proměnit svou bolest v zisk. Přijdou s důmyslně prohnaným plánem jak zasáhnout své bývalé tam, kde to opravdu bolí – v jejich peněženkách! Pohodlně se usaďte a sledujte, jak to vypadá, když se odložené ženy naštvou, vyrovnají se s realitou a pak získají daleko víc. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Dixieboy 

všechny recenze uživatele

"Koukni se na sebe. Jsi krásná ženská, ale protože jdeš ve stopách Cher, zůstala jsi pořád v pubertě..." přesně tyhle hlášky a herecké výkony tří hlavních hrdinek jsou důvod, proč se na tento klub vždy rád podívám :) Sarkastická Brenda, nejistá Annie a pijící a čoudící Elise v podání Bette, Diane a Goldie... to prostě funguje. Jde vidět, že se holky znají i v soukromí, protože jim to neskutečně klape. A rozhodně bych tento film neoznačil za film pro stárnoucí ženy... je plný vtipu a scén na téma, které bude aktuální pořád... Přesto mě jedna z těchto dam bavila víc než ty další a to byla Goldie se svými hláškami "Pro herečku v Hollywoodu existuje pouze trojí věk. Žába, prokurátorka, řidič slečny Daisy... ", to mě vždy pobaví! nehledě na to, že její nafouknutá pusa si vysloužila rovnou celou hvězdičku. tenhle film mě prostě vždy bude bavit a je škoda, že se nikdy nekonalo pokračování... i když s reputací dvojek je to možná jen dobře. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Typický feministický snímek-nicméně autorka knižní předlohy -Goldsmithová- bude pravděpodobně feministka až na půdu (soudě podle jejich ostatních knižních útvarů, kde zachází s ženami jako s ženskými terminátory s inteligencí Geeni Davisové a rychlopalnou mluvou Denzela Washingtona).Docela (malinko) jsem se bavil. ()

Reklama

gstudio odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejstupidnějších filmů ve vysokorozpočtovém ranku. Rádoby-feministická agitka zcela postrádá vtip, lehkost a nadhled, a tak více než hodinu a půl sledujeme trojlístek nesympatických ženských vyžírek-přísavek, které "obětovaly nejkrásnější roky" tím, že se nechaly od manželů vydržovat jako luxusní štětky. Netuším, za co se ty tři morální příšery těm svým chlapům vlastně mstí. Vždycky jsem si myslel, že feminismus bojuje za rovnoprávnost, ale tohle jde teda zatraceně jinam. Těm "medúzám" jde jen o pohodlí a o prachy a vlastně ani nepřemýšlí, čím by to měly těm svým "mašinkám na peníze" splatit. Ani chytré, ani vtipné - film je vlastně dočista stejný jako vztah s některou z těch tří ženštin - trapným a nezábavným utrácením rozpočtu za nic. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Mala som návštevu.“ – "Guns N´Roses?“ Asi nie som správna cieľová skupina, takže beriem KLUB ODLOŽENÝCH ŽIEN napriek určitým kladom (predovšetkým takmer výborná Goldie Hawnová) skôr s rozpakmi alebo, čo je asi ešte horšie, s nudou. Zopár dobrých scén a postáv sa určite nájde (Bronson Pinchot, záverečný tanec), ale inak ma snímka príliš nezaujala. Divákom sa ale snímka prekvapivo ohromne páčila, keďže pri skromnom rozpočte 26 miliónov ich na celom svete zarobila viac ako 18O, čo je teda na komornú "hereckú" civilnú komédiu ozaj neskutočne pozitívny ohlas. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Partička osiřelých manželek mě na svou stranu nedostala. A to přes hvězdné obsazení, což mě udivuje ještě více než to, že jsem byl svědkem další konverzační přestřelky s komediálním záměrem, leč výsledkem rozpačitým. Průměrná komedie by na můj vkus měla disponovat svižnějším tempem a větším prostorem pro jiné pohlaví, než ženské. Poněvadž čeho je moc... :-) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (22)

  • Trailer obsahuje scény, které se neobjevily ve filmu. (HappySmile)
  • Goldie Hawn, Bette Midler a Diane Keaton se narodily v rozmezí 45-ti dní od sebe a všechny spolu během natáčení slavily své padesáté narozeniny. (Valsadora)
  • Časopis Time počastoval snímek přívlastkem „kultovní záležitostí pro ženy středního věku“. (Olík)

Reklama

Reklama