Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejžhavější mladá hollywoodská hvězda dnešních dnů Jesse Metcalfe (TV seriál Zoufalé manželky) vyvolává salvy smíchu po celé škole jako hlavní hvězda tohoto neuvěřitelně legračního filmu! Když tři nádherné holky zjistí, že se staly obětí nenasytného lamače dívčích srdcí Johna Tuckera (Metcalfe), zosnují důmyslný plán odplaty. A tak se Tucker buď konečně změní…nebo bude brzy tenhle král školy všem jen pro smích! Dokáže svůdné dívčí trio proměnit “sériového milovníka” ve věrného muže? Přesvědčte se o tom v úspěšném filmu, který dokazuje, že pomsta nemusí být jen sladká, ale také hodně legrační. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Plný počet už jen za to, že mě tento film mnohokrát v mých náct letech pobavil, rozveselit a vytáhl z tolika depek. Tohle je ovšem klasika doteď, zaručeně rozveselí ikdyž je to blbost a ani nikterak kvalitní. Úžasná Brittany Snow a Sophia Bush,... tam se už vůbec netřeba vyjadřovat, byla v tomto snímku překrásná. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Další z nepřeberného množství teenagerovksých komedií, která dle mého názoru patří k těm lepším. Film je ideální pro diváky, kteří nehledají v ději žádné velké umění ani originalitu, ale chtějí si oddychnout po náročném dni a bez velkého přemýšlení se pobavit. Srandovních situací a skvělých hlášek se zde totiž najde dostatek. Navíc filmy založeně na motivu pomsty mě vždy přirozeně bavily. ()

Reklama

Hannibal1913 odpad!

všechny recenze uživatele

Proč... Proč vůbec podobné filmy musí vznikat? Pětileté dítě s alespoň průměrnou inteligencí by dokázalo napsat scénář devadesáti procent podobných "cool american" filmů... Škola, krásky, krasavci, největsí pařby (hlavní hrdina by dovedl vypít až neskutečných 3 piva a ještě by zvládl rovně chodit! Nezlobte se na mně, ale toto nejsou filmy pro mně. Nebýt toho, že jsem sledování slíbil svojí slečně, asi bych nevydržel déle, než 8,5 minuty... U 85 minut filmu jsem ale doopravdy umíral! 11.10.2010 - 10% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

“Na rande s ním šla jiná a stejně mě svlíknul!” Naprosto ultimativní hláška z filmu, kdy woke bylo ještě v plenkách a proto casting je zcela přirozený a za mě hodně povedený. Děj není žádná neotřepaná hitparáda, ale nepůsobí iritujícím dojmem. Je to taková ta roztomilá komedie ze staré školy, ze které se na zadek neposadíte, ale opravdu (opravdu) v ni není jediná věc, co by vás nechtěla pobavit (a naopak chtěla diváka poučovat). ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Filmů z prostředí školy bez širší zápletky jako je tento je natočeno každoročně velmi mnoho. Kluka podání Jesse Metcalfa, kterého známe jako zahradníka ze seriálu Zoufalé manželky, je na své škole nejlepší borec a má holku na kterou si ukáže, a nejenom jednu. Jednoho dne se holky co s ním jako že chodí domluví, že mu dají kopačky a že ho zničí. S kopačkami je ale předežene a ony jsou více než naštvané. Použijí k tomu svojí kamarádku, prášky, které povzbuzují ženskost, tanga atd., ale zjistí, že při něm snad drží samotný Bůh, jelikož z každého trapasu vyjde jako vítěz a inspiruje tak své okolí. Nastražená kamarádka se do něj také zamiluje a vše až na trošku zmatenější konec dobře dopadne.Ona se stane na škole známou a on se změní a chodí pouze s jednou. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kde se Scott seznamuje s Kate, můžeme slyšet píseň „I want you to want me“ od Cheap Trick. Na konci filmu lze tento song slyšet i v novodobé předělávce. (Dlee)
  • Štáb musel získat od studentů skutečné školy, kde se natáčelo, povolení k užívání jejich skříněk. (D3VIL)
  • Sophia Bush během natáčení stihla natočit i několik epizod se seriálu One Tree Hill. (ČSFD)

Reklama

Reklama