Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fester Addams už je dlouhou dobu nezvěstný. Jeho bratr, patriarcha rodiny Gomez Addams, se cítí za jeho zmizení odpovědný a lituje desítek let, které strávil bez něj. Každý rok v den výročí Festerova zmizení pořádá Addamsova rodina seanci a prosí o jeho návrat. Po pětadvaceti letech se konečně dočkají odpovědi. Muž odpovídající Festerově popisu zaklepe na dveře jejich sídla, s pochybnou psychiatričkou jménem dr. Greta Pinder-Schlossová a rodinným právníkem Tullym Alfordem po boku. Podle nich se Fester ztratil v bermudském trojúhelníku a nyní trpí amnézií. Je tenhle člověk skutečně Fester? (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (436)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Za atmosféru, skvelý casting, Christinu a udržaného ducha predlohy 80%. Prekvapil ma námet. Na prvý celovečerný film som očakával postupné predstavovanie postáv a fádnu zápletku na pozadí neuveriteľných príhod nekonvenčnej rodinky, ale scenáristi vymysleli niečo dosť riskantné, čo sa nakoniec ukázalo ako plus. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

"Je to z naozajstných citrónov ? ÁNO. Ja konzumujem len prírodné potraviny, vypestované bez konzervačných látok. Určite sú to pravé citróny ? ÁNO. No, dohodneme sa, kúpim si pohár, ak si Vy kúpite krabicu mojich skautských koláčikov. Súhlasíte s tým ? A SÚ VYROBENÉ Z OZAJSTNÝCH SKAUTIEK ?" čo dodať ? DOKONALO MORBÍDNE & MORBÍDNE DOKONALÉ ! PERMANENTNÝ ÚSMEV !!!!! ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Anjelica Huston - (Morticia Addams) +++ Raul Julia - (Gomez Addams) +++ Christopher Lloyd - (Strýko Fester Addams / Gordon Craven) +++ Dan Hedaya - (Tully Alford) +++ Elizabeth Wilson - (Abigail Craven / Dr. Greta Pinder-Schloss) +++ Judith Malina - (Granny) +++ Carel Struycken - (Lurch) +++ Christina Ricci - (Wednesday Addams) +++ Jimmy Workman - (Pugsley Addams) +++ Christopher Hart - (Vec) +++ Produkcia: Scott Rudin, Graham Place, Paul Rosenberg +++ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marc Shaiman: 1. Deck The Halls/Main Title ,2. Morning ,3. Seances And Swordfights ,4. Playmates - The Kipper Kids ,5. Family Plotz ,6. The Mooche ,7. Evening ,8. A Party...For Me? ,9. Mamushka - Raul Julia/Christopher Lloyd ,10. Thing Gets Work ,11. Fester Exposed ,12. Teh Rescue ,13. Finale ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Neskutečná komedie. Ten scénář je prostě geniální! Celá famílie byl herecky ztvárněna naprosto dokonale, nevyměnil bych ani jednoho člena. Hlavně Raul Julia a Anjelica Huston, z nich jsem fakt nemohl. Ale i dětičky byly super! A jestli tuhle dokonalost mohlo ještě něco pozvednout k nebesům, pak je to český dabing s hlasy pana Štěpničky, paní Zawadské, pana Prágera a dalších... Kdo miluje černý humor, tomu by tuto komedii měl předesat jeho obvoďák. Já se u toho tlemil celých 96 minut! Dávám za 5 seků šavlí! * * * * * ()

Galerie (56)

Zajímavosti (37)

  • Když Gomez (Raul Julia) a strýček Fester (Christopher Lloyd) tančí "mamušku" s noži, je v několika záběrech jasně poznat, že jde o dubléry. Oba jsou podstatně hubenější a dublér Gomeze dokonce ani nemá charakteristický knírek. (Alfréda)

Související novinky

Tim Burton se vrací k Addamsovým

Tim Burton se vrací k Addamsovým

18.02.2021

Režisér Tim Burton (Velká ryba, Alenka v říši divů) se upsal novému hranému seriálu o postavě Wednesday Addamsové z kultovní Addamsovy rodiny. Seriál vznikne na streamovací službě Netflix, bude mít… (více)

Reklama

Reklama