Reklama

Reklama

Nevěsta přes internet

  • Velká Británie Birthday Girl (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Spolehlivý bankovní úředníček (Ben Chaplin) si na internetu vybere krásnou ženu - Rusku Nadiu (Nicol Kidman). Představa se stává skutečností, kdy Nadia skutečně přiletí a začnou spolu žít. Vše se zdá ideální až do chvíle, než dorazí její bratranci (Vincent Cassel, Mathieu Kassowitz) a z nechtěné návštěvy se vyklubou nebezpeční gangsteři východního typu Sen o spokojeném životě s úžasnou ženou se mění v dokonalou noční můru a nezbývá než bojovat o vlastní život. Kdo je Nadia a jaká je její úloha v celé hře na ostří nože je přitom stále nejisté... Režisér Jez Butterworth původně scénář filmu psal pro Jana Svěráka. Nakonec ho natočil sám a vytvořil thriller s řadou překvapivých zvratů, v němž americká superstar Nicol Kidman hovoří rusky a francouzské hvězdy Vincent Cassel (Purpurové řeky) a Mathiue Kassowitz (Amélie z Montmartru) jsou jako typičtí pěšáci ruské mafie zcela dokonalí... (SPI Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení!Takový malý filmeček,který je složen z pěkné řádky žánrů,nicméně všechny do sebe pěkně zapadají a vůbec se netřou.Každý má svou akorátní váhu,děj i přes svou jednoduchost má jak spoustu napínavých,tak velmi vtipných scén a obsahuje i pár skutečně vychytaných(ikdyž na druhou stranu přiznat,nijak originálních) zvratů.Herci jsou taktéž velmi dobří a svých rolí se zhostili skutečně přesvědčivě,každému z nich jsem věřil každé gesto,každé rozhodnutí a každý čin.Celé to pádí kupředu hodně velkou rychlostí,pořád se něco děje a mě už dlouho takhle příjemně neutekl čas.Skvělý film! ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se koukal víceméně jen proto, že se mi líbí Nicole Kidman. Ale byl jsem překvapen. Začátek je totiž dost vtipný a dokonce i, řekl bych, zvláštní...ty první milostné scény skutečně poutají pozornost. Když se na to koukáte čekáte něco jako romantickou komedii, jak se dva lidi sblíží jen na základě sexu a slova nejsou potřeba...bla bla...Ale pozor nic takového...Potom přecházíte do další fáze, kdy si myslíte, že příběh bude mít nějakou dramatickou krvavou pointu, nějakou skutečnou Omertu....ale pozor....zas nic. Tak se vracíte ke střízlivým myšlenkám a máte pocit, že film bude jen takový příběh o obětování cti člověka kvůli někomu, koho miluje. Ale pozor, přichází skutečný závěr. Tak debilní, že vás v žádném případě nenapadl. Překvapení sou sice pěkná věc, ale jen ta kladná. Takže né tento případ. (Dvouhvězdičkový film, jedna navíc za zmíněný začátek.) ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kavka, volavka a dva Finisti, jasní sokolové. Hejno pěkných ptáčků, které zmatený orel Butterworth prohání mezi komedií, romancí a thrillerem. Neměl bych s tím problém, kdyby alespoň jedno z toho fungovalo.. Ben Chaplin je zase freaky Banderas, takže jediné překvapení nakonec byla Casselova kung-fu otočka do větvičky.. ()

dj_kure 

všechny recenze uživatele

U filmů toho jsem ochotnej překousnout dost. Ale naprosto nesmyslnej průběh filmu a závěr mě nutí dát jen 2*. Našlo se pár vtipnejch chvil, ale na komedii málo. Na krimi taky málo, romantika se vůbec nepovedla a thriller? Ten tam trošičku cejtit byl. Ale smrděl jak tejdení fusekle. Bohužel. 48% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dobrej nápad, ale tak trochu nedotaženej. Ben Chaplin je tady skvělej a jeho nevěřícnej výraz je fakt dokonalej, u Nicol Kidman to je horší, u ní mi ta ruština připadala dost divná i když se na rusku celekm hodila a Vincent Cassel mi připdal jako typickej rus. nebýt tak trošku divně poskládaného děje, tak by to mohl být dost dobrej film ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Nicole Kidman navštívila ruskou ambasádu v Austrálii, aby jí pomohli s ruštinou. Jinak nepracovala s žádným učitelem ruštiny. (HappySmile)
  • Žádný herec ve filmu, dokonce ani režisér, neumí ve skutečnosti mluvit rusky. (HappySmile)

Reklama

Reklama